Menu Premium
Loading...

WRC 6 met VR E3 2016 Preview

22/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 mochten Jelle en Emiel de game WRC 6 mét een VR-bril op spelen! Het eindresultaat van die speelsessie en hun mening daarover zie je in deze WRC 6 met VR E3 2016 Preview!

World Rally Championship (WRC) 6 is een rally-game die eind dit jaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC uitkomt. In de nieuwe WRC zijn niet alleen de graphics verbeterd, maar ook de audio en de spelervaring zijn opgeschroefd. Verder zitten alle 14 officiële WRC-tracks van dit seizoen, inclusief alle deelnemers, de map in China én de competitieve eSports-functie in deze game. Daarnaast zitten ook de junioren-teams van de WRC-competitie in de nieuwe WRC. De game wordt ontwikkeld door Kylotonn Racing Games en uitgegeven door Big Ben Interactive.

Tijdens de E3 was het de mogelijkheid om de game voor het eerst uit te proberen en dat hebben de heren niet zomaar gedaan, ze hebben het namelijk in VR gespeeld! Alsof dat nog niet genoeg is, zitten Jelle en Emiel ook nog in een stoel dat ervoor zorgt dat het lijkt alsof je echt in een rallyauto zit.

Ben je benieuwd wat ze ervan vonden of ben je benieuwd of ze er heel vanaf zijn gekomen? Je ziet het in deze WRC 6 met VR Preview!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch