Menu Premium
Loading...

World War Z Review: “Het is het allemaal net niet met deze game”

27/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er was niet 1 maar er waren maar liefst 2 zombie games deze week! Naast Days Gone kregen we ook World War Z voor onze kiezen. Is deze game beter? Minder? We gaan knallen in co-op en tegen elkaar!

Skate is aangenaam verrast

Skate is aangenaam verrast, maar Boris vind het een enorme budgetgame. Afgeleid van een boek, daarna een film en nu is er een game. Niemand weet waarom de game zo heet. Waarom is deze game naar de film vernoemt? Boris ging opzoek naar Brad Pitt. Het is geen Left 4 Dead, dat is in ieder geval wel duidelijk. Boris vond de game de kutste zombie game die hij ooit gespeeld heeft. Er zitten niet veel levels in de game en de zombies zijn eigenlijk geen dreiging. De zombies verdwijnen overigens ook als je ze vermoord.

De game is afgeraffeld?

Boris vind dat de game is afgeraffeld, en hij vind 40 euro te duur voor dit product. Skate vind dat wel meevallen, maar hij moet erkennen dat het niet gelikt is allemaal. De wapens maken Boris niet heel erg blij, hij snapt niet waarom hij de sniper moet gebruiken, tegen gigantische hordes zombies. De zombies bewegen allemaal op dezelfde manier en Boris wou het leuk vinden maar dat lukte gewoon niet. Skate is van mening dat Boris het meer samen met andere mensen had moeten spelen.

Wat vinden jullie van de game? Hebben jullie je er wel mee vermaakt? En mis je Left 4 Dead ook na het spelen van deze game? Laat het ons weten in de comments! En stel daar ook gelijk al je vragen over de game, dat mag niet zijn waarom de game zo kut is, want dat moet je in de review bekijken! Boris wou in ieder geval dat zombies z’n hersens hadden opgegeten tijdens het spelen van deze game.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch