Menu Premium
Loading...

World War 3 Early Access: “Battlefield 4 met veel meer diepgang”

01/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet schrikken als je de titel van dit item leest. We hebben het hier over World War 3 van The Farm 51 studios. Een nieuwe game die sinds 19 oktober in Early Access is gegaan op Steam. World War 3 is, zoals je misschien al wel kunt raden, een moderne militaire First Person Shooter. Het spel probeert de weg in te slaan van Battlefield en voornamelijk deeltje drie. Ook hebben de developers nu al aangekondigd dat er sowieso een Battle Royale modus aan zit te komen. Koos en Boris, beiden fan van de realistische shooters, gaan deze game even met je bespreken. Trek je kisten maar aan, want het is tijd voor World War 3 Early Access: “Battlefield 4 met veel meer diepgang”.

Een goeie mix van War games

Als we dit spel mogen vergelijken met andere games, dan komen we toch aardig in de buurt bij een paar grote namen. We hebben het hier dan ook over een mix tussen Battlefield 3 en 4, Arma en Escape from Tarkov. Alle drie hebben allemaal hun eigen aspecten, wat voor een goeie shooter zorgt. World War 3 weet dit allemaal een beetje bij elkaar te mengen. Omdat Battlefield 3 toch wel een liefhebber blijft voor veel mensen, lijkt het erop dat World War 3 hier toch wel veel mensen blij mee kan gaan maken.

Het realisme is weer terug in World War 3

Voor de mensen die van de echte realistische shooters houden, is dit wel een spel dat daarmee rekening houdt. Zo moet je goed rekening houden met verschillende loadouts in de game. Je kunt je wapen en armour op tig verschillende manieren samenstellen. Hou er wel rekening mee, dat wanneer je meer wapens meeneemt, je hierdoor ook zwaarder wordt. Je kunt dus als een echte tank de battle aangaan met de dikste armour, maar verwacht dan ook dat je als een slak over de battlefield heen loopt. Ook zo benieuwd naar deze game? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch