Menu Premium
Loading...

World of Warships E3 2014 Preview

19/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

World of Warships komt uit de stallen van Wargaming.net, uitgever van onder andere World of Tanks. Net als World of Tanks wordt World of Warships een free-to-play online MMO-game en als deze net zo populair wordt als WoT, gaan we nog veel van deze game horen in de toekomst. Heb je ook zo genoten van World of Tanks en speel je het net als Dennis nog regelmatig? Check dan de World of Warships E3 2014 Preview.

In World of Warships wordt de speler meegenomen naar bekende zeeslagen uit de geschiedenis. De schepen en vliegtuigen zijn een letterlijke kopie van de originelen en net als in World of Tanks is alles historisch correct verantwoord. De voertuigen worden namelijk letterlijk nagebouwd, met oog voor detail. Zo heb je het Amerikaanse USS North Carolina Battleship en de USS Fletcher tot je beschikking. Je start met deze wrede battleships en kunt deze vervolgens naar eigen inzicht aanpassen. In World of Warships speel je dus met je eigen vloot aan wrede gevechtsschepen en is het de bedoeling dat je de zeeslag weet te winnen en zo dikke punten scoort. Deze punten heb je hard nodig, want met hiermee kun je namelijk je vloot sterker maken en uitbreiden tot een nog grotere vloot.

Waar je in World of Tanks met je tank door bossen ramt en over heuvels crost, ben je in World of Warships op het water. Maar denk maar niet dat het hierdoor makkelijker wordt. Sterker nog, het water is zo onvoorspelbaar als de pest. Midden in een epische battle kan het weer zomaar omslaan en dan ben je naast het uitschakelen van je vijand ook nog druk bezig om de storm te overleven. Op papier belooft World of Warships een epische titel te worden, met World of Tanks als grote broer die het al bewezen heeft aan miljoenen fans. Ben je benieuwd of Jelle, Pascal en Dennis het net zo episch vinden als dat het klinkt? Check dan de World of Warships E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Wargaming.net
Uitgever: Wargaming.net
Platform: PC
World of Warships E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch