Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Review

13/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

MMO-fans der Lage Landen, verenigd u. World of Warcraft: Wrath of the Lich King is de tweede uitbreiding van dé MMO aller tijden, World of Warcraft. Het originele spel werd aangekondigd op de eerste dag van BlizzCon op 3 augustus 2007 en kwam uit in november 2008. Binnen een dag vlogen er 2.8 miljoen exemplaren over de toonbank. 400.000 meer dan de vorige uitbreiding, The Burning Crusade. Fans smulden van het spel en de media was unaniem lovend. Logisch dat de oude versie, die vandaag de dag in de klassieke staat niet meer speelbaar is, nu ook de ‘classic’ behandeling van Blizzard krijgt. Steven heeft deze versie gespeeld en vertelt je wat er is aangepast en of het nog steeds warme gevoelens bij hem losmaakt. Dit is de World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic review.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic review: Nog steeds top, of vergane glorie?

Het verhaal achter de Lich King heeft een duidelijke connectie met Warcraft III. De oude orc Ner’Zhul heeft gefaald met het dienen van Kil’Jaeden en wordt verbannen uit Outland. Kil’Jaeden heeft andere plannen met Ner’Zhul en veranderd hem tot The Lich King. Met een leger, genaamd The Scourge, achter hem. Nadat The Scourge de aanval op Lordaeron begint, gaat de prins van Lordaeron, Arthas, en zijn goede vriendin, Lady Jaina, naar Strateholm om dat te verhinderen.

Is dit beter dan de nieuwe content?

Steven ziet World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic als een van de beste delen van WoW. Het was voor hem dan ook niet bepaald een straf om de classic versie te testen. Wat vond hij ervan? Kon hij zich bepaalde gebeurtenissen nog herinneren? Doet deze versie eer aan het originele deel? En wil hij de nieuwe content die in november uitkomt, nog wel spelen? Je ziet en hoort het antwoord in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch