Menu Premium
Loading...

World of Warcraft update met Warlords of Draenor

16/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe update voor World of Warcraft. Steven en Marcella bespreken even uitgebreid de ‘ins and outs’ van de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding: Warlords of Draenor. Ook gaan ze het over de verschillende patches en uitbreidingspakketen uit het verleden hebben en wat voor invloed deze op de game hebben gehad. Benieuwd of het het waard blijft om World of Warcraft te spelen? Check dan snel deze World of Warcraft update met Warlords of Draenor.

Wellicht is World of Warcraft één van de bekendste games ooit. Er zal namelijk geen gamer zijn die er niet van heeft gehoord. Dit komt mede doordat de game al erg lang mee gaat. Inmiddels draait de MMO al bijna tien jaar mee en ontving de game talloze uitbreidingen en patches. Blizzard heeft halverwege 2013 zelfs het Guinness World Record Book gehaald met World of Warcraft als meest gespeelde MMORPG met 8,3 miljoen actieve spelers in een kwartaal.

Inmiddels zit er een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft aan te komen, genaamd Warlords of Draenor. Dit is de eerste uitbreiding voor World of Warcraft die dieper in zal gaan op het verleden van het verhaal. Daarnaast gaat er er veel veranderen, wat nog weleens invloed zou kunnen hebben op de harde kern van de game. Wel gaat met de komst van deze update de level cap omhoog van level 90 naar level 100. Ook heb je vanaf deze update de mogelijkheid om tegen betaling je personage(s) in één keer naar level 90 te boosten.

Dit zijn echter nog maar een paar van de nieuwe mogelijkheden. Ben je benieuwd hoe Steven en Marcella over de nieuwe uitbreiding denken? Twijfel dan niet langer en check de World of Warcraft update met Warlords of Draenor.

World of Warcraft update met Warlords of Draenor

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch