Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Mists of Pandaria Review

29/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de spectaculaire nachtverkoop van deze epische game afgelopen maandag, zat je waarschijnlijk al op het puntje van jouw bureaustoel te wachten terwijl je met harde hand elke vijf minuten de Gamekingswebsite daadkrachtig ververste. Het wachten is dan nu eindelijk voorbij: sinds maandag kun je het nieuwe continent van de planeet Azeroth in en de MMO-nerds van de redactie, Nino en Steven, komen nu met de World of Warcraft: Mists of Pandaria Review.

Deze vierde uitbreiding van misschien wel de populairste MMO ooit is sinds de aankondiging eind 2011 ruim een jaar in ontwikkeling geweest en dat is volgens Steven te merken: de game brengt (panda)klauwen vol nieuwe features, nogmaals een verhoging van de level cap en volgens hem de meeste content ooit in een expansion. Met al jouw oude karakters kun je het zuidelijkste werelddeel Pandaria instappen en je vaardigheden en stats uitbreiden tot level 90. Als je na bijna acht jaar nu eigenlijk wel klaar bent met je vanilla character, je een altoholic bent en het nieuwe neutrale ras wil checken of als je er zo’n eentje bent die al sinds die foute 1 april grap van Warcraft 3 loopt te schreeuwen en te bitchen over pandaren, kun je natuurlijk ook rerollen in dit Oosterse ras van beren.

Andere nieuwe features zijn de Monk klasse, huisdiergevechten met je minipets en de ‘zwarte markt’ waar je voor veel ‘gold’ oude en zeldzame gear kunt kopen. Of deze nieuwe bezigheden MMO-spelers in Azeroth houdt of nieuwelingen er naartoe brengt, is nog maar de vraag in deze tijd, waarin WoW de meeste concurrentie heeft die het ooit heeft moeten doorstaan van onder andere de populaire buy-to-play MMO Guild Wars 2. Wat denk jij? Ben je een Warcraftfanaat en is Mists of Pandaria de volgende stap in jouw carrière? Zoek je jouw eerste MMO en vindt je de vredige panda’s interessant of ben je in het verleden gestopt met de game en laat je deze expansion lekker links liggen. Of misschien is het wel de vernieuwing die je zoekt in de toch al vrij oude game. Laat het weten in de comments en check de video voor de World of Warcraft: Mists of Pandaria Review van onze experts.

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Activision/Blizzard
Platform: PC World of Warcraft: Mists of Pandaria Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch