Menu Premium
Loading...

[Preview] World of Warcraft Mists of Pandaria preview

25/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De World of Warcraft Mists of Pandaria review is alweer de vierde keer dat we een uitbreiding op de succesvolste MMORPG ter wereld bespreken, en daar besteden Jelle en Steven natuurlijk even wat aandacht aan.

World of Warcraft is terug met de vierde uitbreiding op de razendpopulaire Massive Multiplayer Online RPG van Blizzard. Dit keer met martial arts en met Panda’s. Dan is de link met Kung Fu Panda al snel gelegd. De┬áPandaren beginnen zonder fractie, pas als je level 10 bereikt moet je kiesen tussen de Alliance of de Horde. Maar de uitbreiding draait om meer dan alleen knokkende bamboeberen. Zo is de level cap omhoog gegooid van 85 naar 90 en kun je met de nieuwe ‘Monk’ class aan de gang. De talent trees worden vervangen door ‘tiered talents’ waarvan er 15 levels nieuwe bijkomen. Ook heeft Blizzard laten weten dat er plannen zijn voor negen nieuwe dungeons, drie nieuwe raids, en vier nieuwe battlegrounds. Alsof dat al niet genoeg is heeft Blizzard ook nog een nieuw Pet Battle System ge├»ntroduceerd. Dit systeem houdt in dat je pets kunt vangen en via een turn-based combat systeem tegen andere spelers of tegen wilde pets kunt vechten. Er zijn ook master pet trainers waarmee je het gevecht aan kunt gaan. Als je deze verslaat dan zal jou pet nieuwe abilities krijgen.

Een probleem waar Blizzard mee zit is dat ze steeds meer World of Warcraft spelers verliezen, ze hopen met deze expansion weer een stukje van hun spelers terug te winnen. De vraag is of het ‘B’-team van Blizzard net zo’n toffe expansion kan maken als het ‘A’-team, dat grotendeels aan Blizzards volgende titel; Project Titan, werkt. Maar trek je panda pak alvast aan en pak je noodle soep er bij, want Jelle en Steven hebben de beta gespeeld en vertellen je of de beloftes van Blizzard waar worden gemaakt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch