Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Mists of Pandaria Patch 5.4 Review

03/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu de expansion World of Warcraft: Mists of Pandaria inmiddels al een tijdje uit is, probeert Blizzard de content interessant te houden met patches. Zeker nu World of Warcraft zijn momentum begint te verliezen, doet Blizzard er alles aan om het aantal spelers zo hoog mogelijk te houden. Of ze dat gaat lukken met Patch 5.4? Je hoort het van Steven en Dennis in deze World of Warcraft: Mists of Pandaria Patch 5.4 Review.

Het is de vierde patch voor de World of Warcraft: Mists of Pandaria expansion. Meestal zijn de patches kleine updates, maar zo nu en dan zijn ze voorzien van een hoop nieuwe content. Zo bevatte de World of Warcraft: Mists of Pandaria patch 5.2 de nieuwe Thunder King-raid, een nieuwe grote dungeon met een eigen verhaal, die de spelers even zoet heeft gehouden.

World of Warcraft: Mists of Pandaria patch 5.4 is tot nu de grootste patch van de expansion. Hoewel de nieuwe raid ‘The Siege of Orgrimmar’ centraal staat, kan je ditmaal ook de zogeheten Timeless Isles verkennen. Voor Steven was dit een welkome verrassing, aangezien hij ook graag wat tijd alleen in de wereld van Azeroth steekt. Het verhaal van de nieuwe patch 5.4 ‘The Siege of Orgrimmar’ gaat over de warchief van de gedemoniseerde orcs in Outland, Garrosh Hellscream. Hij heeft zich opnieuw laten verleiden door het kwaad en neemt met bruut geweld de wereld van de Pandaren over. Aan jou en je vrienden de taak om de wereld te bevrijden van zijn kwade greep…

Ben jij benieuwd of deze World of Warcraft: Mists of Pandaria Patch 5.4 de moeite waard is om in de wereld van Azeroth (te blijven) duiken? Je hoort het van Steven en Dennis!

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Blizzard Entertainment
Platform: PC en Mac

World of Warcraft: Mists of Pandaria Patch 5.4 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch