Menu Premium
Loading...

World of Warcraft Mists of Pandaria Launch

11/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 25 september is het zover, de nieuwe expansie voor World of Warcraft, Mists of Pandaria, komt uit. En dat kan maar een ding betekenen: er komt een dik vet launch-event. Want daar zijn ze altijd goed in die mannen van Blizzard.

Maandag 24 september vindt deze grootse nachtopening plaats voor de MediaMarkt in Rotterdam Centrum. De aanvang is om 22.30 uur. WoW-fan Steven en feest-fan Dennis vertellen in dit item waarom jij als WoW-fan op 24 september naar Rotterdam moet afreizen. Er zijn namelijk een handvol redenen. Ten eerste omdat het gewoon facking gezellig is om met een hoop gelijkgestemden op een plein over de nieuwe expansie te ouwehoeren. Elke WoW-launch is namelijk altijd een groot feest.

Daarnaast komt er een vette show op het grote scherm met daarin exclusieve interviews met de makers, nog niet eerder vertoonde gameplay-beelden en discussies tussen een aantal prominente Nederlandse gamejournalisten over Mists of Pandaria en WoW in het algemeen. Andere trekpleisters zijn de 700 Collector’s Editions, de cheeky Blizzard babes, de Oosterse sferen op het plein en natuurlijk de cosplay wedstrijd. Want wat is een WoW-launch zonder cosplay. Inderdaad, niks. En dus krijgt elke verklede bezoeker van het event een exclusief WoW-shirt en gaat de winnaar van de cosplay-wedstrijd met een dikke Alienware PC ter waarde van ruim 1000 euro naar huis.

Tot slot zijn er de VIP-tickets voor de show, die boven in de studio wordt opgenomen. Wil je deze winnen en daarmee het recht om als eerste een Collector’s Edition te kopen, dan moet je even doen wat Steven en Dennis zeggen in dit item. Kijken dus!

En tot 24 september in Rotterdam. Wij zijn in ieder geval bij het World of Warcraft Mists of Pandaria Launch evenement!

World of Warcraft Mists of Pandaria Launch

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch