Menu Premium
Loading...

World of Warcraft cosplay onder de loep: “Hoop duct-tape nodig”

16/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cosplay is al een tijdje bekend in de gaming community. Hier in het westen slaat het al heel lang goed aan, mensen die ‘verkleed’ gaan als hun favoriete game/anime character. Dus bij een game als World of Warcraft die tijdens zijn piek 12 miljoen spelers had, is het geen verrassing dat de game ook veel cosplayers aantrekt. Steven en Kevin zullen hun meningen geven over een aantal World of Warcraft cosplayers.

Cosplay community

Er bestaan tegenwoordig hele cosplay communities, en dus kunnen we wel spreken van een rage. Dus het is niet gek dat World of Warcraft ook een handvol talentvolle cosplayers heeft. Ieder jaar organiseert Blizzard de oh, zo bekende Blizzcon waar fans massaal naar toe gaan. Tijdens dit evenement zijn er ook competities, en een daarvan is de bekende ‘Blizzcon Cosplay Competition’. Iedereen mag hier aan meedoen, ongeacht hoe goed je cosplay eruit ziet. De enige regel die Blizzard heeft is dat je cosplay zelfgemaakt moet zijn en niet kant en klaar gekocht is. Dit zorgt meestal voor hilarische cosplays die er middelmatig uitzien.

Passie voor cosplay

De meeste mensen cosplayen omdat ze er een bepaalde passie voor hebben. Het mooiste om te zien is altijd hoeveel tijd en energie ze in hun kostuum hebben gestoken. En als het kostuum er dan ook nog eens prachtig uitziet, is het al helemaal geweldig. Waar winnaars zijn moeten ook verliezers zijn, want niet iedereen kan de beste of mooiste zijn. Daarom zijn er in dit item ook een paar mindere cosplays in gegooid. Benieuwd wat Steven en Kevin vinden van World of Warcraft cosplay? Zeker kijken dus!

Deze week staat in het teken van World of Warcraft. De nieuwste expansion Battle for Azeroth kwam uit op 14 augustus. Daarom zal er elke dag een item over World of Warcraft online komen, met aankomende vrijdag de in-depth review van Battle for Azeroth.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch