Menu Premium
Loading...

World of Warcraft Classic Review: Kopen, budgetbak of slopen?

31/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja, de game wordt nog gespeeld. Ja, er is een classic-versie verschenen en ja Steven is terug op de redactie om weer eens gronding te praten over World of Warcraft. Is het voor zowel de veteranen als de nieuwe spelers interessant om deze game te spelen? Check het item!

World of Warcraft leeft nog steeds

Er zijn zat mensen die niet geloven dat een game 10+ jaar na datum nog steeds veel gespeeld wordt. Bij World of Warcraft is dit dus wel het geval. De game werd op 23 november 2004 uitgebracht, bijna 15 jaar geleden dus. Nog steeds zijn mensen niet uitgekeken op de game. Deels omdat de game een immens grote community heeft en deels omdat de content maar blijft komen. En als er content is, zijn er ook gamers die de game blijven spelen. Zo ook Steven, die aan de slag ging met de Classic-versie van World of Warcraft.

Terug naar waar het begon!

Heel veel mensen wilden, bijna 15 jaar na de release van de game, wel weer eens terug naar de plek waar het allemaal begon. Dit is dus de vanilla-variant zonder expansions en grote veranderingen aan de mechanics van de game. World of Warcraft zoals ie origineel is bedacht. Net zoals Steven vinden veel mensen het, met natuurlijk een grafische update, vet om terug te gaan naar de plekken waar ze fantastische avonturen hebben beleeft. Daar waar het niet alleen voor de game zelf, maar ook voor de die hard fans begon. Deze mensen zullen wel genoegen moeten nemen met lange wachtrijen, zoals dat vroeger ook zo was.

Kijk je uit om terug te keren naar het begin van de game of heb je hier niet zoveel behoefte aan? Wat zijn je mooiste herinneringen van de vanilla versie van de game? Ben jij, als een gamer die geen World of Warcraft heeft gespeeld, van plan om de game een kans te geven? Laat het achter in de comments!

Beelden van: GameolioDan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch