Menu Premium
Loading...

World of Warcraft Classic Discussie: Een heerlijk nostalgische terugkeer?

30/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

World of Warcraft Vanilla of Classic? JJ gaat Steven de hemd van het lijf vragen en hij gaat je alles vertellen over deze duik terug in de tijd. Is de gameplay van vroeg verouderd of simpeler gemaakt? Je hoort het allemaal in deze review. Zit je er klaar voor? Pak al je dwergen, elven en orcs er maar vast bij, want we duiken de wereld van World of Warcraft weer in, dat is even geleden!

Nostalgie is een belangrijke factor voor World of Warcraft Classic

Nostalgie is natuurlijk een belangrijke reden om dit te spelen. Veel spelers zullen dan ook terugkeren naar de game, en er zijn geruchten over een zelfde terugkeer van The Burning Crusade en Wrath of the Lich King. Steven gaat je vertellen of hij ook nostalgisch heeft genoten van deze game. De wereld bestaat alleen uit Kalimdor en Eastern Kingdoms. Je gaat erg veel lopen in deze game. Een mount kun je pas op level 40 krijgen! De gameplay is een stuk lastiger en dat gaat als recente speler zeker moeilijk zijn!

Steven en JJ gaan je vertellen waarom je deze game zou moeten halen of toch zou moeten laten liggen. En dat kan zo nog maar eens hartstikke interessant zijn! Is het enkel voor de fans of toch ook voor nieuwe spelers? Interessante vragen die de mannen uiteraard zo uitgebreid mogelijk gaan beantwoorden voor jullie in deze dikke premium discussie!

Ga jij terug naar de fantasiewereld?

Duik jij terug de wereld van World of Warcraft in? Of vind je de game veel te oud? En overweeg je misschien als nieuwe speler om dit te gaan spelen? Laat het ons weten in de comments. Daar kun je ook al je vragen stellen over World of Warcraft Classic, wij beantwoorden ze! Vinden jullie net als Steven dat deze game nog past in het huidige tijdsbeeld van games?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch