Menu Premium
Loading...

World of Warcraft Review: Battle of Azeroth “Wat is dit gaaf zeg”

17/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We mogen nu toch wel echt hopen dat jullie allemaal op de hoogte zijn van de nieuwste World of Warcraft expansion Battle of Azeroth. Deze expansion is afgelopen dinsdag uitgekomen en wie zou er beter mee aan de slag kunnen gaan dan onze eigen Steven en Kevin. Zij hebben deze expansie even flink lopen grinden de afgelopen dagen om voor jullie een top review te kunnen klaarzetten. Wat vinden zij nou van deze expansion? Gaat World of Warcraft hiermee weer boven de rest uitstijgen? Check het nu in World of Warcraft Review: Battle of Azeroth “Wat is dit gaaf zeg”.

Storytelling is weer terug in Azeroth

Het is heel logisch dat bij elke nieuwe uitbreiding er weer een heel nieuw verhaald wordt verteld. Dit is natuurlijk ook het geval bij Battle of Azeroth. De oorlog is nog steeds gaande tussen de Horde en de Alliance. De heren hebben nog niet genoeg kunnen spelen om het hele verhaallijn aan je uit te kunnen leggen maar wat ze wel weten is dat het ouderwets vechten wordt tussen de twee partijen. Dit is iets waar alle spelers al een lange tijd op zitten te wachten, iets wat ontbrak bij de vorige uitbreidingen. Ook zijn er twee compleet nieuwe continenten toegevoegd aan de game, met ieder zijn eigen nieuwe content om te ontdekken. Zo kun je nu de gebieden Kultiras en Zandalar betreden en de verschillende questen hier unlocken.

Daar is het dan, de “War mode”

De War mode geeft je de mogelijkheid om in gebieden te kunnen omschakelen van Player versus Player naar Player versus Environment. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken om het feit dat je aangevallen kunt worden door een andere speler, wat natuurlijk heel vervelend is als je midden in je quest lastig gevallen wordt door iemand anders. Zo hoef je geen tijd meer te verspillen en kun je veel beter grinden voor dat maximale level van 120! Wat vinden jullie van Battle of Azeroth? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch