Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Battle for Azeroth review: “Mooiste uitbreiding tot heden”

17/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen dinsdag was Battle for Azeroth uitgekomen, de nieuwste expansion van World of Warcraft. De heren hebben al redelijk wat gespeeld en kunnen hier een concrete mening over geven. Steven en Kevin gaan je alles vertellen over de nieuwste toevoegingen van Battle for Azeroth en de ervaringen die ze hebben opgedaan.

Nieuw verhaal in World of Warcraft

Elke nieuwe uitbreiding brengt een spiksplinternieuw verhaal met zich mee. Ook deze keer is er weer een conflict aan de gang, dit keer tussen de Alliance en Horde. Wij weten nog niet wat er gaat komen, maar voor nu is het ouderwets Alliance tegen de Horde, waar de community al een tijdje naar vraagt. Bij elke nieuwe uitbreiding zijn er quest gebieden, dit keer twee continenten met ieder zijn eigen gebieden er in verwerkt. Kultiras heeft onder andere Stormsong Valley, Tiragarde Sound en Drustvar, en Zandalar heeft Vuldun, Nazmir en Zuldazar. De Alliance begint in Kultiras en de Horde begint in Zandalar, maar uiteindelijk kan je ook naar het continent van de concurrent.

PvP in een nieuw jasje

Met de komst van de pre-patch (8.0.1) werd de nieuwe ‘Warmode’ toegevoegd. Met de komst van Warmode krijg je de mogelijkheid om heel makkelijk te switchen tussen Player versus Environment of Player versus Player. Als je ooit onopzettelijk op een PvP server zat en bang was dat je tijdens het questen aangevallen werd door een hoger level character, dan zou dit je quest tijd verpesten. Daarom zijn de PvP talents compleet aangepast, hierdoor hoef je niet meer verder te ranken om je volgende talent te krijgen. Dus je hebt nu (mits het uit staat) geen last meer van hoge level characters die je tijd verpesten tijdens het levelen.

Deze week staat in het teken van World of Warcraft. De nieuwste expansion Battle for Azeroth kwam uit op 14 augustus. Daarom zal er elke dag een item over World of Warcraft online komen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch