Menu Premium
Loading...

Let’s Play World of Warcraft Battle for Azeroth

14/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kevin en Steven zijn al tijden niet zo razend benieuwd geweest als nu. De nieuwste expansion van World of Warcraft: Battle for Azeroth is uit. Kevin is al dagenlang vastgenageld aan de wereld van Giants, Undead en Humanoids. Om dit te vieren gaan beiden samen de eerste stappen maken in Azeroth. Hoe zij dit avontuur samen beleven, zie je hier terug.

The Battle For Azeroth

Steven en Kevin zitten er weer klaar voor en dit keer gaan ze alvast een klein beetje van Battle for Azeroth ontdekken. Tijdens deze waanzinnige let’s play speelt Steven met zijn warlock en gaat hij jullie alles vertellen over een van zijn favoriete classes. Als een echte WoW expert weet Steven bijna alles van de game, hij heeft ook dan al heel wat ervaring als het gaat om vernieuwing in de wereld van Azeroth. Voor Kevin daarentegen is legion nog heel recent; hij is pas sinds 2 a 3 weken aan het levelen geweest. Kevin heeft zelfs al een dag vrij kunnen regelen zodat hij World of Warcaft: Battle for Azeroth kan spelen zodat hij voorbereid is voor de review.

‘Het voelt nu al geweldig’

Kevin & Steven zaten beiden te watertanden tijdens het spelen van Battle for Azeroth. Natuurlijk gaan ze het zelf ook spelen, maar voor hoe lang weten ze nog niet. Maar ze kunnen al wel zeggen dat de nieuwe leveling zones er waanzinnig uitzien. Het verhaal vinden ze helemaal te gek, zeker nu met die in-game cinematics die het verhaal tot leven brengen. Kort gezegd: Kevin en Steven zitten er helemaal klaar voor en zijn super benieuwd wat de nieuwe expansion hun brengt.

Deze week staat in het teken van World of Warcraft. De nieuwste expansion Battle for Azeroth komt uit op 14 augustus. Daarom zal er elke dag een item over World of Warcraft online komen, met op vrijdag de in-depth review van Battle for Azeroth.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch