Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Battle for Azeroth Preview: Een frisse wind?

31/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na lang wachten is er dan eindelijk weer een nieuwe expansion voor World of Warcraft. Dit keer genaamd Battle for Azeroth. Steven volgt na al die jaren nog steeds de franchise en wordt bij elke expansion weer enthousiast. Hij is nog een van de weinigen van ons op de redactie die de gehele lore op de voet volgt. Want ook al speelt hij de game niet stelselmatig, toch gaat zijn hartje weer sneller kloppen bij elke nieuwe uitbreiding. Nu heeft hij een stukje kunnen spelen en heeft hij zo zijn bevindingen gedaan. Zijn ze goed? Je checkt het in World of Warcraft: Battle for Azeroth Preview: Een frisse wind?

“Choose your side” in World of Warcraft: Battle for Azeroth

Dit wordt alweer de zevende uitbreiding voor de massive multiplayer online role-playing game, waarin we de gevolgen van Legion gaan spelen. Blizzard had de expansie vorig jaar aangekondigd tijdens BlizzCon. Er werd toen al bekend gemaakt dat de uitbreiding zich gaat afspelen binnen de gebieden Kul Tiras en Zandalar. Hier zullen we weer nodige nieuwe quests gaan vinden, maar ook een aantal nieuwe raids en dungeons. Er kan worden deelgenomen aan Warfronts, die gevechten met twintig deelnemers mogelijk maakt. Hierbij moet iedereen strategische posities innemen om tot een overwinning te komen. En zelfs na al deze extra content kan je nu als speler je personages tot maximaal 120 brengen met al je verdiende experience.

De uitbereiding heeft dus weer genoeg nieuwe content voor alle aanhangers van de World of Warcraft franchise. Maar zullen nieuwkomers zich ook aangetrokken voelen tot deze uitbreiding? Is de terugkeer van de oude Horde versus Alliance vernieuwd genoeg? Of is het slechts een poging om de charme terug te krijgen uit het verleden? Steven zijn antwoord heb je gekregen, maar nu is het jullie beurt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch