Menu Premium
Loading...

World of Tanks

19/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel het gaat om een game die begint met ‘World of’, eindigt de naam dit keer niet op Warcraft. De vergelijking gaat zelfs nog verder: het is namelijk ook een MMO. Verder zijn de verschillen enorm. Waar je bij World of Warcraft in een fantasie wereld vol magie leeft, draait World of Tanks om de keiharde realiteit. JJ is naar een evenement geweest van de game en gaat jou er samen met Steven alles over vertellen in deze special.

World of Tanks draait om tactische beslissingen en een goede samenwerking. Je bestuurt een tank en gaat de strijd aan met – je raadt het al – andere tanks. Kies je voertuig goed en gebruik een goede tactiek, want eenmaal dood is de ronde meteen voor jou afgelopen. Voor JJ was het alles behalve afgelopen, want hij is op een trip geweest om de nieuwe lijn tanks te gaan bekijken. Na landen als Groot Brittannië, Amerika, Duitsland en Rusland is er een nieuwe lijn bijgekomen. Dit keer komen er Chinese tanks de game binnen walsen om het slagveld af te struinen en vijanden te vernietigen met grote kanonnen. Dit zal niet het enige nieuwe zijn van de developers van ‘wargaming.net’. Ze hebben inmiddels namelijk al meer projecten lopen.

Na de geslaagde trip komt JJ terug met nogal afleidend speelgoed. Gelukkig trekt Steven de touwtjes strak aan, zodat ze in-depth over de game praten. Natuurlijk kan ook een vergelijking met andere grote MMO’s niet uitblijven dankzij Steven zijn expertise.

Ben jij een ware fan van tanks, ben je benieuwd welk speelgoed JJ heeft meegenomen of ben jij een fan van MMO’s? Dan mag je zeker deze World of Tanks special niet missen! Check het en praat mee in de comments hieronder.

World of Tanks

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch