Menu Premium
Loading...

World of Tanks: Xbox 360 Edition Gamescom 2013 Preview

25/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis is net samen met Boris op de stand van World of Tanks geweest. Ze hebben de game dit keer niet met een muis en toetsenbord gespeeld, maar juist met een controller. Dit is niet zonder reden. De game komt binnenkort namelijk uit op de Xbox 360. Dennis en Boris gaan je in deze World of Tanks: Xbox 360 Edition Gamescom 2013 preview precies vertellen wat ze nou van World of Tanks op de Xbox 360 vinden.

De game is al een tijdje uit voor de PC en wordt wereldwijd helemaal kapot gespeeld. World of Tanks is ontwikkeld door Wargaming.net. Zoals de naam al duidelijk maakt, voer je oorlog in een wereld vol met tanks. World of Tanks is een free-to-play game. Dit betekent dus dat je het voor nop kunt spelen. Echter zul je wel moeten dokken als je snel met dikke guns en brute tanks wilt spelen.

World of Tanks bevat meerdere game-modi. Zo zul je in ‘Standard’ de vijand helemaal moeten uitschakelen of juist de vlag veroveren binnen vijftien minuten en bij ‘Assault’ moet een team haar basis verdedigen. De game doet het ook goed bij de eSports. In 2012 deed de game namelijk mee aan de World Cyber Games 2012.

Ben jij helemaal fan van tanks en kun je maar geen genoeg krijgen van bruut geschut, maar heb je helaas geen goede computer om de PC-versie te spelen. Kijk dan nu deze World of Tanks preview om te zien of de console-versie wat voor jou is.

Ontwikkelaar: Wargaming.net
Uitgever: Wargaming.net
Platform: Xbox 360 en PC.
World of Tanks: Xbox 360 Edition Gamescom 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch