Menu Premium
Loading...

World of Tanks krijgt Singleplayer Campaign

18/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opvallend nieuws op deze grauwe vrijdag. De free to play-titel World of Tanks krijgt een singleplayer campaign. De MMO-achtige tanksimulator staat bekend als een typische multiplayer-game. Klaarblijkelijk vindt ontwikkelaar en uitgever Wargaming het nodig om een singleplayer-modus toe te voegen. JJ spreekt in dit item zijn journalistiek instinct aan en buigt zich over het opvallende besluit. Zodoende is de grootste man van de redactie de studio ingedoken voor een kort nieuwsitem. Zoals wel vaker komt JJ ook nu weer tot een aantal interessante inzichten. Een keuze als deze komt immers niet zomaar uit de lucht vallen. Benieuwd naar wat JJ allemaal te zeggen heeft? Check dan nu ‘World of Tanks krijgt Singleplayer Campaign’.

We weten nog heel erg weinig

De singleplayer campaign van World of Tanks zal bestaan uit een aantal los te spelen stukken. De speler wordt losgelaten in bepaalde belangrijke historische gebeurtenissen. In de zogenoemde mode ‘War Stories’ zal de geschiedenis zich echter op een alternatieve manier voltrekken. Op dit moment zijn er een drietal stories aangekondigd. De conflicten betreffen een Britse tankinvasie tijdens de de Tweede Wereldoorlog, alsmede een conflict tussen de Westerse strijdmachten aan de ene kant en de Sovjet-Unie aan de andere kant. Verder komt de Cubacrisis aan bod. De eerste conflicten zijn vanaf 22 augustus speelbaar.

Zoals JJ in dit item aangeeft is er verder weinig bekend over de aankomende singleplayer-integratie van World of Tanks. Niettemin lijkt er een trend gaande dat er vanuit de gamesindustrie een steeds grotere focus komt op multiplayer. Ook in dat opzicht is de keuze van Wargaming opvallend te noemen. Wat is jullie gevoel bij deze nieuwe singleplayer campaign? Heb jij veel World of Tanks gespeeld en denk je dat de hardcore-fans deze uitbreiding kunnen waarderen? Zit jij te wachten op ‘War Stories’? Check wat JJ te melden heeft in ‘World of Tanks krijgt Singelplayer Campaign.’

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch