Menu Premium
Loading...

World of Final Fantasy Review

21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Karim heeft zich dit keer ondergedompeld in de World of Final Fantasy game. Stacken, dungeons doen, en vooral heel veel beperkingen. Maar of Karim deze game echt leuk vond? Dat zie je natuurlijk allemaal in deze World of Final Fantasy Review!

World of Final Fantasy is sinds 28 oktober uit voor Playstation 4 en Playstation Vita. Wat nogal vreemd is aangezien Final Fantasy XV op 29 november uitkomt. Maar er valt genoeg over deze game te vertellen. In deze role-playing game ga je met Reynn en Lann naar de wereld van Grymoire om hun herrinneringen terug te krijgen. In deze wereld zul je moeten vechten met monsteren, monsters imprisonen en zo Grymoire veilig te maken van de Bahamut Army. Iets waar Karim zich nogal aan stoorde was het feit dat de tutorials nogal vervelend of half worden uitgelegd door Tama. Daarbij is het gewoon een hele schattige game en deed het nogal snel denken aan Ni No Kuni en Funkopops.

Wat vind Karim van deze hele schattige game? En zou Emiel, na het horen van vechten in een coffeeshop, deze game ook gaan spelen? Check dan snel deze World of Final Fantasy Review! En stack je reacties in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch