Menu Premium
Loading...

World of Demons Let’s Play: Platinum Games op Apple Arcade

12/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de woorden ‘ Platinum Games’ op de redactie laat vallen, dan heb je een zeer grote kans dat Skate meteen aan je bureau staat. Skate is namelijk, net als Steven, een groot fan van alles wat deze Japanners maken. Hij houdt dus goed bij wat een van zijn favo developers maakt. Desondanks wist Koos hem flink te verrassen met World of Demons. Een fonkelnieuwe action adventure voor de iPhone of iPad. Helemaal onlogisch was het niet dat Skate deze game lichtjes over het hoofd had gezien, want de man heeft geen Apple product thuis. Afgezien van die ronde exemplaren op de fruitschaal.

Skate had vaag gehoord van World of Demons

Koos, aardig als hij is, nam de game en zijn iPad mee naar de redactie en gaf hem aan Skate. Met de opdracht om World of Demons maar eens live uit te proberen gedurende een Let’s Play. Hij hield toch immers van een challenge? Dan kon ie hem krijgen ook. En dus nam Skate achter de desk plaats en startte hij de game op. Platinum Games en Free to Play. Hoe ging dat in zijn werk. De valkuilen en beren op de weg waren op voorhand enorm. Is het pay to win? Vol met micro transactions? Is het mainstream vermaak met een moeilijkheidsgraad van een puzzel voor 3-jarigen? De Let’s Play gaat het allemaal aan het licht brengen.

Is Free to Play wel Platinum waardig?

World of Demons is een action adventure/ hack & slash met een typische Platinum vibe. Ook zit het vol met Japanse folklore. Beide zaken die Skate erg kan waarderen. Spelers kruipen in de rol van een samoerai om een flink aantal mythische Japanse demonen te bevechten met natuurlijk aan het eind een, hopelijk, pittige eindbaas. Want hoe mooi de game ook is en hoe fijn het misschien ook speelt, als er geen challenge is voor Skate dan is het eigenlijk niet echt Platinum waardig. Wat gaat het worden…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch