Menu Premium
Loading...

Wordt Sunset Overdrive Xbox One’s najaarsklapper van 2014?

01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar werd Sunset Overdrive voor het eerst aangekondigd op de E3 en dit jaar mochten we er dan eindelijk mee aan de slag. Dennis en Boris hebben de game kunnen spelen op de E3 2014 en vertellen je of de over de top gameplay en spektakel in Sunset Overdrive de game maakt of breekt. Sunset Overdrive wordt ontwikkeld door Insomniac Games die we natuurlijk kennen van Ratchet & Clank en Fuse. Sunset Overdrive wordt hun eerste game voor de Xbox One en is exclusief. Wordt Sunset Overdrive Xbox One’s najaarsklapper van 2014?

Sunset Overdrive is een third-person over de top shooter die zich afspeelt in het jaar 2027. Na de lancering van een nieuw energie drankje is een groot deel van de bevolking veranderd in mutanten. Jij krijgt daarentegen powers na het drinken van het drankje. De game speelt zich af in een kleurrijke open wereld waarin je met gestoorde wapens de mutanten te lijf kunt gaan. Naast je wapens kun je ook gebruik maken van je omgeving. Zo kun je  bijvoorbeeld door het creëren van explosies je vijanden te slim af te zijn. De heren hebben op de E3 één level kunnen spelen en vertellen jou of de snelle gameplay en het afmaken van hordes van mutanten een beetje in de smaak is gevallen.

Insomniac Games is zoals eerder genoemd allang bekend en naast de eerdergenoemde titels als Ratchet & Clank en Fuse hebben zij ook bijvoorbeeld de Resistance-serie op hun naam staan. Het gaat al een tijdje niet honderd procent goed met de studio en vooral Fuse werd niet goed ontvangen. Of Sunset Overdrive Insomniac Games terug de goede kant op helpt, hoor je van Boris en Dennis. We moeten nog even wachten tot de herfst tot we aan de slag kunnen met deze game, maar kun jij echt niet wachten op deze Xbox One exclusive van Insomniac Games? Ga er dan even lekker voor zitten en check ’t  hier!

Ontwikkelaar: Insomniac Games
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One

Sunset Overdrive E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch