Menu Premium
Loading...

Wordt het horror-genre in ere hersteld met The Evil Within?

31/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de aankondiging van de nieuwe Silent Hills is er qua survival-horror iets moois om naar uit te kijken. Voor wie dat geduld niet heeft, is er tot die tijd misschien wel een nieuwe troonopvolger van het horror-genre. Tenminste als we Dennis en Pascal mogen geloven. Wordt het horror-genre in ere hersteld met The Evil Within?

Pascal en Dennis hebben beide The Evil Within op de Gamescom gespeeld en hebben daar hun broek redelijk gevuld. Nu zijn zij beiden fervent survival-horror-game spelers, maar The Evil Within heeft ze op het puntje van hun stoel gekregen. Waar de vorige delen van Silent Hill en Resident Evil het hebben laten liggen, probeert The Evil Within de draad op te pakken. Ze zijn terug gegaan naar het “oude” horror, waarin je hopeloos en aan het lot over gelaten wordt. Hebben Dennis en Pascal zich ondanks de naargeestige plekken en mindfucks vermaakt met deze game?

Check voor het antwoord op deze vraag en natuurlijk nog heel veel meer deze The Evil Within preview. Dennis en Pascal vertellen je precies waarom zij met gezonde tegenzin deze game hebben gespeeld.

Ontwikkelaar: Tango Gameworks
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One en PC
Wordt het horror-genre in ere hersteld met The Evil Within?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch