Menu Premium
Loading...

Wonderbook: Book of Spells Review

14/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tot nu toe heeft de PlayStation Move controller zich nog niet echt weten te onderscheiden van andere motion controllers. Daar moet een magisch boek verandering in gaan brengen, genaamd Wonderbook. Of Boris en Melle een beetje hebben leren toveren met de PlayStation Move in hun hand, zie je in de Wonderbook: Book of Spells Review.

Voor Wonderbook ga je voor je PlayStation Eye zitten en leg je het grote bijgeleverde boek voor je neus neer. Vervolgens ‘plakt’ je PlayStation allemaal betoverende beelden over het boek heen, zodat het lijkt alsof er magische dingen plaatsvinden in je woonkamer. Je gebruikt de PlayStation Move als toverstaf en binnen de kortste keren heb je de een aantal toverspreuken onder de knie.

Wonderbook: Book of Spells speelt zich af in het universum van Harry Potter. Dus bekende spreuken als Wingardium Leviosa en Aguamenti zullen in de game passeren. Door op de juiste manier met je toverstaf te zwaaien, ben je in de game aan het toveren als een volleerde leerling van Zweinstein.

Boris en Melle zijn voor nu aan de slag gegaan met Wonderbook: Book of Spells, maar later zullen er ook andere games voor dit magische boek op de markt komen. Tot die tijd hoor je of Wonderbook meer dan een leuk concept is in de Wonderbook: Book of Spells Review.

Ontwikkelaar: SCE London Studio
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 3

Wonderbook: Book of Spells Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch