Menu Premium
Loading...

Wolfenstein Youngblood Review: Kopen, budgetbak of slopen?

01/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam,bam,bam! We gaan ouderwets nazi’s knallen in een Wolfenstein game en dat betekent een hele hoop guns, een hele boel geweld en een hele herkenbare game… of is er vernieuwing? Skate en JJ bespreken het met je.

Er mag weer geknald worden in Wolfenstein Youngblood

In Wolfenstein Younblood kun je weer ouderwets knallen. Zoals je gewend bent kun je weer lekker los in deze game. Toch zijn er ook de nodige aanpassingen. William ‘’B.J’’ Joseph Blazkowich, onder de nazi’s bekend als Terror Billy, is een zeer iconisch gamepersonage voor de Wolfenstein games en dit personage staat in deze game niet op de voorgrond. Je speelt als een van zijn dochters en jawel, een co-op partner kan de andere dochter gaan spelen. Want dit is een echte co-op shooter, je wou vernieuwing? Hier heb je het. Nieuwe hoofdpersonages en een verfrissende co-op. Ook is er deze keer een keuze gemaakt voor een open wereld, of dit werkt voor Wolfenstein? Daarvoor zul je de video moeten kijken.

Hoe vet is die co-op?

De co-op in een open wereld is natuurlijk behoorlijk verfrissend maar ook een grote uitdaging voor de makers van de game. In deze review kun je horen of ze erin zijn geslaagd dit tot een memorabel co-op avontuur te maken of dat het voelt alsof je met de kleine zusjes van Marcus en Dom speelt.

Heb je na deze review nog vragen? Of moet je iets kwijt? Dat kan! En dat mag je in de comments doen. Wij beantwoorden je vragen graag en je comments misschien ook wel. Tot daar!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch