Menu Premium
Loading...

Wolfenstein: The New Order Review

22/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Dennis zijn terug in de tijd gegaan met hun dualwield shotguns om William “B.J.” Blazkowicz te helpen om wat nazi-reet te kicken! Stekend, schietend en vooral brullend baanden zij zich een weg door hordes van nazi-moordwapens als robothonden, gigantische robots en ruimte-nazi’s. Overal waar ze kwamen, lieten ze een spoor van dood en verderf om jou er alles er over te kunnen vertellen in deze keiharde Wolfenstein: The New Order Review.

In plaats van de geschiedenis compleet tot op de letter te volgen, neemt Wolfenstein: The New Order een loopje met de realiteit. De nazi’s winnen namelijk de Tweede Wereldoorlog en worden de nieuwe heersers over de wereld. Zij doen dit door gebruik te maken van technologie die voor die tijd zo gevorderd was dat de geallieerden geen kans hadden. Jij speelt¬†William “B.J.” Blazkowicz, die tijdens een aanval in 1946 tegen de Nazi’s in een coma raakt en veertien jaar later wakker wordt. De wereld is veranderd in een nazi-utopie, waarin iedereen die zich tegen de nazi’s keert op brute wijze uit de weg wordt geruimd. Blazkowicz besluit dat het tijd is er een einde aan te maken en begint aan een avontuur dat hem brengt van Polen tot Berlijn, en verder…

Wolfenstein: The New Order is in alles een klassieke Wolfenstein-game. Je kunt bijvoorbeeld van elk wapen er twee in je handen nemen, wat vroeger ook kon. Daarnaast is de hoofdpersoon uit de game dezelfde als in de klassieke Wolfenstein-game Wolfenstein 3D. Bovendien zit, er zoals altijd, een overvloed aan bloed en geweld in, met een hoop duistere thema’s.¬†Wolfenstein: The New Order heeft alleen geen multiplayer en hier hebben ze specifiek voor gekozen. Ze wilden namelijk meer tijd steken in de het verhaal en deze zo lang en perfect mogelijk maken. Boris en Dennis hebben de game uitgebreid gespeeld en vertellen je of deze de status van de Wolfenstein-serie hoog kan houden in de Wolfenstein: The New Order review!

Ontwikkelaar: MachineGames
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform : PlayStation 4, PC, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.
Wolfenstein: the New Order Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch