Menu Premium
Loading...

Wolfenstein: The New Order Hands-on

14/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent Wolfenstein 3D niet? Het wordt gezien als de grondlegger van het first-person shooter genre. Er is dus een grote kans dat je deze game vroeger gespeeld hebt. Na flink wat vervolgen is het nu tijd voor Wolfenstein: The New Order. Hij verschijnt op de current- en next-gen consoles en ook op de PC. Zoals je waarschijnlijk al weet, moet je het opnemen tegen Nazi-Duitsland. Het speelt zich echter af in een alternatieve tijdlijn, waarin het hen gelukt is de wereld over te nemen. Natuurlijk ga jij daar als speler even verandering in brengen. Ben jij benieuwd wat Boris en Steven er tot nu toe van gezien hebben? Je ziet het in deze Wolfenstein: The New Order Hands-on.

Helaas is de game uitgesteld, want hij had eigenlijk al uit moeten zijn. De reden hiervoor schijnt te zijn dat ze hem nog wat meer wilden oppoetsen. Gelukkig hebben zowel Steven als Boris de game al kunnen spelen. Wolfenstein: The New Order is een verhalende shooter, een pure singleplayer-ervaring. De game bevat dan ook geen multiplayer. De productiewaarde van deze game ligt wel erg hoog, waardoor de actie van je beeld moet spatten. Het belooft dan ook een van de top shooters van volgend jaar te worden.

Boris en Steven praten je graag even bij over de ervaringen die zij in de tussentijd vergaard hebben. Ben jij benieuwd naar deze game? Of een groot liefhebber van deze serie? Check dan hier deze hands-on van Wolfenstein: The New Order.

Ontwikkelaar: MachineGames
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One
Wolfenstein: The New Order Hands-on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch