Menu Premium
Loading...

Wolfenstein II: The New Colossus Review: Het Nazi-bloed vloeit rijkelijk

28/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

27 oktober was een magische dag voor een ieder die gaming een warm hart toedraagt. Het gamesnajaar is inmiddels alweer enkele maanden aan de gang. Games als Destiny 2, Middle-earth: Shadow of War en Cuphead passeerden al de revue. Genoeg moois dus, maar een dag waarop maar liefst drie(!) topgames het digitale levenslicht zien, hadden we tot voor kort nog niet gehad. Naast Wolfenstein II: The New Order kwamen vrijdag immers ook Super Mario Odyssey en Assassin’s Creed: Origins uit. Een van de besproken titels uit dit rijtje betreft dus Wolfenstein II: The New Colossus. JJ en Koos zijn de afgelopen tijd uitgebreid aan de slag gegaan met de game van uitgever Bethesda. Naar goed gebruik botvieren ze in deze review hun gedachten en mening. Check nu Wolfenstein II: The New Colossus Review: Het Nazi-bloed vloeit rijkelijk!

Is Wolfenstein II: The New Colossus meer dan lomp schieten?

Menig gamer is op de hoogte van de roemruchte geschiedenis van de Wolfenstein-franchise. De eerste Wolfenstein geldt als een legende binnen gaming. Volgens velen was dit de grondlegger van het first person shooter genre. Na een serie aan wat minder fameuze Wolfenstein-iteraties, keerde de serie in 2014 terug op de PlayStation 4, XBOX One en pc. Wolfenstein: The New Order, zoals de titel van de game luidde, werd over het algemeen goed ontvangen door het grote publiek. Hier en daar werd er wel geklaagd over de wat ‘simpele’ shootergameplay en niet al te indrukwekkende graphics. In Wolfenstein II: The New Colossus moeten deze mindere punten verbeterd worden. Of dit ontwikkelaar MachineGames gelukt is, bespreken Koos en JJ uitgebreid in deze review.

Wat is jullie mening over Wolfenstein II: The New Colossus? Wie van jullie heeft deze game verkozen boven Super Mario Odyssey en Assassin’s Creed: Origins? Laat je horen in de comments onder deze Wolfenstein II: The New Colossus Review: Het Nazi-bloed vloeit rijkelijk!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch