Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over PUBG, Todd Howard en Cyberpunk 2077

04/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdag staat ondertussen bekend als de dag van de stellingen. Dus zijn we deze week weer terug om er gehakt van te maken. Waar zijn we het mee eens en waar mee oneens. Vandaag hadden we het over PUBG die al een tijd je aan het struggelen is. Minder spelers, minder streams en aanpassingen die niet baanbrekend zijn. Zijn de hoogtijdagen voorbij voor PUBG? Ook hebben we het over The Crew 2. De game die naar de redactie werd gebracht met een mini Ferrari en is gereviewd met een niet zo goede uitkomst. Nieuwsgierig wat Kevin, Jelle en de Twitch kijkers vonden van alle stellingen? Je checkt het in Woensdag Gehaktdag over PUBG, Todd Howard en Cyberpunk 2077!

Streaming wordt de toekomst

Microsoft zet vol in op de Gamepass, die zij ook dit jaar weer vol aan het promoten zijn. Zo gaan zij vol in de aanval tegen Sony, dat nog altijd druk bezig is met het verbeteren van PlayStation Now. Nu had JJ een stelling bedacht over de Gamepass en zijn succes. Ze hebben namelijk grote titels nodig om mensen te trekken. En dat doe je natuurlijk met exclusives. Maar gaat Xbox met grote exclusives komen, zodat de Gamepass een succes wordt?

Heeft CD Project Red de demo te vroeg laten zien van Cyberpunk 2077?

Op de afgelopen E3 hebben we een spetterende trailer mogen zien van het nieuwe project van CD Project Red. Helaas was dit alleen een trailer. Maar in een exclusieve viewing op de beurs is er ook daadwerkelijke gameplay laten zien. Koos, Jelle en Daan hebben het hier al lang en breed over gehad. Nu geeft alleen CD Project Red aan dat ze de demo eigenlijk te vroeg hebben laten zien. Dit had volgens hun pas na 2020 mogen gebeuren. Wat vinden julie? Eens of oneens? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch