Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Zelda en Battlefield: WWII

20/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Woensdag Gehaktdag! Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, schotelen we je in dit item het laatste nieuws voor. JJ en Shelly zijn klaar gaan zitten voor een nieuwe Woensdag Gehaktdag. Het duo trapt af met nieuws over misschien wel de nieuwe Bad Company. Het gerucht gaat dat DICE USA bezig is met een nieuwe Bad Company-game. Het is alweer een tijdje geleden dat we een titel uit deze roemruchte serie hebben kunnen spelen. JJ wordt enthousiast van de geruchten. Tegelijkertijd zou DICE EU namelijk bezig zijn met ‘Battlefield WWII’. Genoeg voer voor speculatie en discussie dus. Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Zelda en Battlefield: WWII!

Krijgen we een Battlefield: WWII?

Naast het rumoer omtrent DICE en de Battlefield-franchise, is er deze week ook (onbevestigd) nieuws naar buiten gekomen over een vermeende Battle Royale-mode in Counter-Strike: GO. Het succes van games als PUBG en DayZ heeft meer ontwikkelaars geïnspireerd, kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe Battle Royale-mode in Fortnite. Counter-Strike: GO is een oude game, maar wordt nog altijd fanatiek gespeeld. Een Battle Royale-achtige modus zou voor de nodige verfrissing kunnen zorgen. Wellicht kan de player base hierdoor een flinke groei tegemoet zien, al mag ontwikkelaar Valve eigenlijk niet klagen over de huidige spelersgroep. Hiernaast hebben JJ en Shelly nieuws omtrent Zelda. Breath of the Wild ligt nog vers in ons geheugen, maar tegelijkertijd kijken gamers alweer vooruit. Eiji Aonuma, spelontwikkelaar binnen Nintendo, heeft te kennen gegeven dat het Japanse bedrijf begonnen is met de ontwikkeling van een nieuwe Zelda-game.

Wat willen jullie zien in de nieuwe Zelda-game van Nintendo? Zien jullie heil in de vermeende plannen van DICE omtrent de Battlefield-franchise? Hebben jullie zin om na tijden weer aan de slag te gaan met een nieuwe Bad Company-game? Laat je horen in de comments en check nu Woensdag Gehaktdag over Zelda en Battlefield: WWII!

Kies hier welk Eindejaars interview je als eerste wilt zien!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch