Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Star Wars: Battlefront II en de XBOX One X

15/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Kevin zijn aangeschoven voor een nieuwe editie van Woensdag Gehaktdag. Het wekelijkse item waarin het ‘heetste’ nieuws besproken wordt, alsmede het moment van de week waar de trouwe Gamekings-kijkers mogen meebepalen over wat komen gaat. Ook in deze editie hebben Koos en Kevin genoeg te bespreken. Zo buigen de heren zich over de huidige consternatie omtrent Star Wars: Battlefront II. De heisa rond Battlefront II is immens, EA krijgt er overal van langs en zit in de hoek waar de klappen vallen. Zo verscheen er op Twitter een post waarin men aangaf dat EA de refund button had weggehaald in Origins zodat je Battlefront II niet meer kon cancellen, als je ontevreden zou zijn met het product . Dat bleek overigens fake news. Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Star Wars: Battlefront II en de XBOX One X!

EA in de hoek waar de klappen vallen met Star Wars: Battlefront II

Hier blijft het vanzelfsprekend niet bij. Vanaf 21 november maken microtransacties namelijk hun definitieve entree in Call of Duty: WWII. De timing voor deze aankondiging lijkt belabberd, gezien de massale woede omtrent loot boxes en dergelijke op het internet. Er is echter ook positiviteit rondom EA. Jade Raymanond komt namelijk met een nieuwe game die zal moeten gaan denken aan GTA-serie van Rockstar Games. Wat dit precies betekent, bespreken Kevin en Koos in deze Woensdag Gehaktdag. Naast het overige nieuws, lepelt het Gamekings-duo een nieuwe vraag voor. Wil jij meebepalen wat er volgende week te zien is op Gamekings.tv? Klik dan hier en breng je stem uit!

Wat is jullie mening over de situatie rondom Star Wars: Battlefront II? Hebben jullie, in tegenstelling tot de rest van de wereld, wellicht begrip voor de keuzes van de uitgever? Laat je horen in de comments onder deze Woensdag Gehaktdag over Star Wars: Battlefront II en de XBOX One X!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch