Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Phil Spencer & Xbox One X Enhanced Games

08/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Halverwege Woensdag is na één editie omgedoopt tot Woensdag Gehaktdag! De rubriek krijgt een paar subtiele veranderingen, welken JJ in dit item toelicht. Naast JJ is ditmaal Koos aangeschoven. Hij is zojuist teruggekeerd uit Zweden, waar hij samen met Jelle twee volle dagen aan de slag mocht met Star Wars: Battlefront II. Slapen heeft Koos dan ook niet veel gedaan, waardoor hij woensdagochtend met kleine oogjes op de redactie aankwam. Zijn vermoeidheid weerhoudt hem er echter niet van fris aan de aftrap van dit item te verschijnen. Benieuwd wat hij en JJ allemaal gaan bespreken? Check nu deze Woensdag Gehaktdag met Phil Spencer en Enhanced games!

Phil Spencer wil meer first party-titels op de XBOX One

Deze eerste editie van Woensdag Gehaktdag begint met een nieuwtje over Microsoft. Phil Spencer heeft onlangs namelijk te kennen gegeven meer first party-games voor de XBOX One (X) te willen uitbrengen. Zodoende zijn de mensen bij Microsoft op zoek naar nieuwe ontwikkelstudio’s. JJ en Koos gaan bespreken of ze dit wel geloofwaardig vinden. Vroeger haalde het bedrijf immers zijn neus op voor het idee van een breed arsenaal aan first party ontwikkelstudio’s. Verder heeft Spencer zich uitgelaten over het lanceren van een streamingdienst, welke waarschijnlijk vergelijkbaar zal zijn met Sony’s PlayStation Now. Hiernaast gaan de heren in op de vele video’s waarin de grafische kracht van de PS4 Pro en XBOX One X wordt vergeleken. JJ en Koos vragen zich af of deze vergelijkingen wel zin hebben.

Breng hier je stem uit en bepaal mee wat er volgende week op Gamekings.tv online komt!

De heren sluiten af met een opsomming van hetgeen zij in deze drukke weken spelen. Checken jullie de vele vergelijkingsvideo’s van de XBOX One X vs. de PS4 Pro? Laat je horen in de comments onder deze Woensdag Gehaktdag over Phil Spencer en Enhanced Games!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch