Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Netneutraliteit en EA

29/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is woensdagmiddag en dus is het de hoogste tijd om de week in tweeën te hakken! Laat Woensdag Gehaktdag daar nou net de ideale gelegenheid voor zijn. In deze editie van Woendag Gehaktdag zijn Jelle en JJ aangeschoven. De heren hebben een aantal interessante nieuwtjes opgeduikeld die in dit item besproken gaan worden. Zo buigen de heren zich nog maar eens over negatief nieuws omtrent EA. De malaise omtrent Star Wars Battlefront 2 maakt dat EA in zwaar weer verkeerd. De aandelen zijn miljarden euro’s minder waard geworden, terwijl de community blijft strooien met negativiteit omtrent het bedrijf. Ben je benieuwd wat Jelle en JJ hierover te zeggen hebben? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Netneutraliteit en EA!

Vormt netneutraliteit een gevaar voor de gamesindustrie?

Een onderwerp dat hier in Nederland (nog) niet gigantisch speelt, maar er wel degelijk toe doet, is netneutraliteit. In Amerika is dit sinds 2015 van kracht. Zodoende slaat met aan het speculeren over wat dit zou kunnen betekenen voor ons gamers. In eerste instantie lijkt dit ons niet echt te raken, maar aangezien het in Portugal inmiddels is ingevoerd en er verregaande plannen op de plank liggen in Duitsland, zou het ooit ook zomaar Nederland kunnen treffen. Hiernaast hebben Jelle en JJ nieuws over een 14-jarige gamer die is aangeklaagd wegens een ‘cheat’ video op Youtube. Epic is klaarblijkelijk niet blij met het voorval, maar Jelle en JJ vragen zich af of een aanklacht niet wat te veel van het goede is.

Verder is er op Twitter commotie ontstaan over de aanwezigheid van een ‘halo’ in de nieuwe wagens van F1 2018. Ben je benieuwd wat JJ en Jelle te zeggen hebben over al dit nieuws? Check nu Woensdag Gehaktdag over Netneutraliteit en EA op Gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch