Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Mega Man 11 en Xenoblade Chronicles 2

06/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdag Gehaktdag is terug! Op deze druilerige woensdagmiddag zijn Krvin en Koos aangeschoven om eens even uitgebreid in te gaan op het laatste nieuws. Sinterklaas is inmiddels vertrokken en dus is het vizier in Nederland nu gericht op de kerstdagen. De maand december wordt vaak in een adem genoemd met de drukke top maanden september, oktober en november. Ervaring leert ons echter dat de laatste maand van het jaar wat gamereleases betreft een stuk rustiger is. Ook in 2017 is dit het geval. Dit neemt niet weg dat het vizier van gamers stiekem alweer gericht is op 2018. Aan nieuws dan ook geen gebrek in deze eerste week van december. Ben je benieuwd wat Jelle en Koos bespreken? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Mega Man 11 en Sony!

Hype voor Mega Man 11 en Xenoblade Chronicles 2

Afgelopen week kondigde Capcom Mega Man 11 aan. Mega Man 11 komt zoals het nu lijkt in de tweede helft van 2018 uit. In tegenstelling tot diens voorgangers, zullen de graphics niet primair sprite based zijn. In plaats hiervan zal de game 3D-personagemodellen bevatten, in combinatie met handgemaakte achtergronden. Mega Man 11 komt uit voor de PlayStation 4, XBOX One en Nintendo Switch! Terwijl Capcom kan rekenen op een hoop positiviteit vanuit de community, ligt Sony een beetje onder vuur. In Amerika is het bedrijf aangeklaagd vanwege vermeende kindermishandeling in enkele scenes in Detroit: Become Human. Koos en Kevin bekijken de zaak en gaan met elkaar in discussie over de vraag of de aanklachten terecht zijn.

Een van de laatste najaarsklappers in Xenoblade Chronicles 2 voor de Nintendo Switch. De game kan tot nu toe rekenen op een hoop positieve feedback. Er is echter wel klaagzang ontstaan over de ‘mobiele’ modus van de game. In de dock van de Nintendo Switch draait de game soepel, maar wanneer je de mobiele modus activeert is dit dus niet het geval. Ben je benieuwd naar wat Koos en Kevin hiervan vinden? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Mega Man 11 en Sony!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch