Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Mega Man 11 en Xenoblade Chronicles 2

Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Google Plus Kevin van Wonderen
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
06/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdag Gehaktdag is terug! Op deze druilerige woensdagmiddag zijn Krvin en Koos aangeschoven om eens even uitgebreid in te gaan op het laatste nieuws. Sinterklaas is inmiddels vertrokken en dus is het vizier in Nederland nu gericht op de kerstdagen. De maand december wordt vaak in een adem genoemd met de drukke top maanden september, oktober en november. Ervaring leert ons echter dat de laatste maand van het jaar wat gamereleases betreft een stuk rustiger is. Ook in 2017 is dit het geval. Dit neemt niet weg dat het vizier van gamers stiekem alweer gericht is op 2018. Aan nieuws dan ook geen gebrek in deze eerste week van december. Ben je benieuwd wat Jelle en Koos bespreken? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Mega Man 11 en Sony!

Hype voor Mega Man 11 en Xenoblade Chronicles 2

Afgelopen week kondigde Capcom Mega Man 11 aan. Mega Man 11 komt zoals het nu lijkt in de tweede helft van 2018 uit. In tegenstelling tot diens voorgangers, zullen de graphics niet primair sprite based zijn. In plaats hiervan zal de game 3D-personagemodellen bevatten, in combinatie met handgemaakte achtergronden. Mega Man 11 komt uit voor de PlayStation 4, XBOX One en Nintendo Switch! Terwijl Capcom kan rekenen op een hoop positiviteit vanuit de community, ligt Sony een beetje onder vuur. In Amerika is het bedrijf aangeklaagd vanwege vermeende kindermishandeling in enkele scenes in Detroit: Become Human. Koos en Kevin bekijken de zaak en gaan met elkaar in discussie over de vraag of de aanklachten terecht zijn.

Een van de laatste najaarsklappers in Xenoblade Chronicles 2 voor de Nintendo Switch. De game kan tot nu toe rekenen op een hoop positieve feedback. Er is echter wel klaagzang ontstaan over de ‘mobiele’ modus van de game. In de dock van de Nintendo Switch draait de game soepel, maar wanneer je de mobiele modus activeert is dit dus niet het geval. Ben je benieuwd naar wat Koos en Kevin hiervan vinden? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Mega Man 11 en Sony!

Loading...
 • Optimuspecs

  Skyrim is een game van bijna 7 jaar oud, met een nog oudere engine. Doom is een game van vorig jaar en draai daarom veel minder goed op de Switch. Eigenlijk niet te vergelijken. Hopelijk komen er wel meer multiplats uit op de Switch, tegelijkertijd met de andere platformen.

  Sony doet het weer goed met de marketing. Een “controversiele” trailer uitbrengen en de rest van de zeikerds creëren er nog meer buzz rond je game.

 • BassieB

  5:32 lang leve Kevin, Kevin op de volgende EA perstrip plz ;P

 • Pascal Tettero

  mighty no. 9 was nog wel van de bedenker, jammer dat dat niks is geworden. mega man 11 ga ik denk ik wel proberen verder nooit echt veel gespeeld.. kon niet elke game hebben als kind natuurlijk.

  • Bridgeman

   Keiji Inafune, de projectleider van Mighty No. 9, is niet de bedenker van Mega Man. Toen hij aan boord kwam bij de eerste Mega Man game lag het ontwerp voor Mega Man al op tafel. Hij heeft er wel aan meegewerkt, en misschien een grote invloed gehad op verschillende character designs. Maar de bedenker? Nee.

   Mega Man 11 ziet er goed uit, al hadden ze wat mij betreft net zo goed net als Sonic Mania bij de oude stijl kunnen blijven. Maar het ziet er zeker goed uit. Ik ga hem wel spelen.

 • Jeffrey

  Melden dat je een brug aan het bouwen bent is minder irritant dan na elk topic roepen: “laat even weten wat je vindt, in de comments” 😉

  • Thanks dat je dit even hebt laat weten in de comments!

   • Jeffrey

    Lol.. Je hebt wel humor 😀

   • Maar een brug uit je mauw gooie maakt het minder opgezet en kloppend, als een aanééngeschakeld verhaal, waar Koos op doelde volgens mij

 • Hindustry

  Ingaande op Detroit Become Human, wat vinden jullie dan van de martelscenes die jezelf moest uitvoeren, in GTA V. Ik vond dat nogal extreem en overbodig. Er werd van je verlangd om een heel arsenaal aan middelen te gebruiken om je slachtoffer onder druk te zetten om te gaan spreken. Walgelijk was het.

  • Kid MMXV

   Ik vond het juist geweldig stuk van expressie en kritiek op de anti-terrorismecultuur. Maar ben het met je eens dat het een van de grovere scenes was in games die ik heb gezien.

   • Boskeerl

    Wauw eindelijk iemand die het ook op deze manier ziet

  • Jaapie18

   Hoezo. Van mij mij mogen games nog wel veel extremer.

 • Harry

  Krijgen we nog de ‘uitslag’ van de premium enquête? (Of zit dat in een item dat ik gemist heb)

  • GekkeAr

   Ik heb uit de comments vernomen dat de enquête offline is gehaald omdat de onderwijsinstelling van de stagiair het niet eens was met de vragenlijst.

 • roeland

  Megaman 11 ziet er zo fucking tof uit. Nu nog een Devil May Cry 5 en Capcom kan niet meer stuk bij mij 🙂

 • Ramon Zwiggelaar

  huh? Fifa speelt bijvoorbeeld geweldig op de switch in handheld. Ik en mijn vrienden kunnen zelfs met 2 persone op handheld mode fifa spelen. En de rocket league bal is toch veel groter? XD

 • jefmode079

  Nou dikke lul met je ed blokker dan dan maar geen gamekings meer, t waren 21 leuke jaren, me nieuwe pc is zo vaag dat ik heel die optie niet eens vinden kan , dus ajuusssss

  • jefmode079

   Maar als iemand me ff helpen kan zou dat fijn zijn ik heb nu het programma kaspersky als virus protoctor en is gloednieuw, nu dus wel gekeken maar de optie zelf kan ik niet vinden.

 • jerradkiller

  jammer dat jullie alle interessante items premium maken kijk al vanaf het begin naar jullie maar dit is echt klaar wat een onzin kijk nu liever you tube angry joe en andere kanjers het ga jullie goed

 • Soulreaver

  Jammer van de switch. ik heb steeds bijna het gevoel nu ga ik hem halen en dan toch weer niet, vooral met het 720p verhaal heb ik besloten hem niet te halen, tenzij Nintendo echt met een bizar goede game volgend jaar gaat komen, ik noem een Pokemon in volledig 3d bv. Als PC gamer wordt de Ps4 pro nu eindelijk volgend jaar een serieuze optie, dus het is nog even de waiting-game spelen wat dat betreft.

  Nieuwe Megaman word ik niet echt warm van, ik voel de stijl niet echt, maar heb nog wel de collector editie gekocht in een steam-sale dus kan die wel checken.

  • hunterrnl

   Met alle respect als je een beetje logisch nadenkt had je al niet al tevaak 1080p moeten verwachten. De Switch is zwakker dan een xbox one de 900p-720p machine. Mij boeit het niet , speel 99% handheld en 1% docked voor Fifa fut. Wat geweldig draait op de switch.

   Als Vita gebruiker waar de sommige grote games gewoon lelijk waren en draaide op 15-20fps. Is de switch een verrijking.

   • BassieB

    Precies dit! Ps4 en xbone hebben al moeite met 1080 lmao

 • Over de kwestie over het ‘Child-abuse’. Die mensen die daartegen claimen weten zelf heel goed, ze willen ophef maken, puur voor de persoonlijke aandacht / views. Gewoon negeren en beter weten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord