Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Loot boxes en Battle Royale mode!

14/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdag gehaktdag is terug van weggeweest! Maar we hebben het format op de schop gegooid. Een aantal maanden geleden zijn wij begonnen met woensdag gehaktdag. De bedoeling was al dat we stellingen voorlegde en daarover een discussie begonnen. Jullie konden door middel van de comments, jullie mening tegenover de stellingen leggen. Helaas werkte het niet zoals we in gedachten hadden en werd het ook door velen bestempelt als een tweede einde van de week vrijdag. Daarom hebben wij enkel aanpassingen gedaan om de discussie nog meer naar jullie toe te brengen. Uiteraard zijn we het nog verder aan het verfijnen, maar het begin is er! Wil je weten hoe het heeft uitgepakt? Check dan snel Woensdag Gehaktdag over Loot boxes en Battle Royale mode!

Discussie’s maken met Koos en JJ

Naast dat we druk zijn met het verbeteren van het format. Moet je niet raar opkijken als de gehaktdag er niet is. Er zal namelijk niet elke week een nieuwe stelling en/of nieuwe weetjes beschikbaar zijn, waar over te discussiëren valt. Natuurlijk gaan wij ons uiterste best doen om het item zo vaak mogelijk langs te laten komen. Wij willen de connectie met jullie graag persoonlijker maken. En hoe kan je dat beter doen met een gezonde discussie?

Vandaag staan er een paar pittige stelling klaar. Over de bekende loot boxes, maar ook over de populaire battle royale mode die door steeds meer games wordt overgenomen. Geef vooral je menig over de stelling van JJ. Want zelfs buiten de live stream moet de dicussie gevoerd worden! Mocht je ideeën, suggesties, op-en/of aanmerkingen hebben, zet het dan in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch