Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Gaming Disorder en GTA V

10/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! De week wordt bij dezen in tweeën gehakt door Steven en JJ! Laatstgenoemde heeft deze week het nieuws flink onder de loep genomen. Eerder deze week verscheen er al een goed bekeken item online over de nieuwe generatie consoles. In deze nieuwe editie van Woensdag Gehaktdag gaan de heren deze positiviteit een vervolg proberen te geven. Het duo opent met nieuws over een zogeheten gaming disorder. De ellenlange discussies over gameverslaving liggen ons allen nog altijd vers in het geheugen. Nu heeft een instantie die luistert naar de naam WHO gaming disorder bestempeld als officiële ziekte. Steven en JJ gaan deze kwestie bespreken in deze Woensdag Gehaktdag over Gaming Disorder en GTA V!

GTA V blijft booming

Nadat de heren uit zijn gediscussieerd over het fenomeen gaming disorder, schakelen ze door naar een ander fenomeen, in de positievere zin van het woord: GTA V. De game die in 2013 voor het eerst het levenslicht zag, en vervolgens in 2014 een een heruitgave kende voor de huidige generatie consoles, doet het nog altijd bijzonder goed. Er zijn nieuwe cijfers naar buiten gekomen die menig aandeelhouder zal doen versteld staan. Positiviteit slaat dan ook nog altijd de klok bij Rockstar, maar kan het bedrijf een vergelijkbaar succes behalen met Red Dead Redemption 2?

Uiteraard blijft het hier niet bij wat betreft de nieuws toevoer van Steven en JJ. Deze Woensdag Gehaktdag is het ook weer mogelijk te stemmen op wat komen gaat. Klik op deze link en bepaal mee wat er in de komende periode te zien is op Gamekings.tv! Waar ga jij voor? Laat je horen in de comments onder deze Woensdag Gehaktdag over Gaming Disorder en GTA V!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch