Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over #MeToo, Cyberpunk 2077 en Pikachu

17/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week moet in tweeën! JJ en Kevin zitten klaar met de hakbijl en een aantal toffe nieuwtjes. Het duo trapt af met nieuws over de XBOX One Elite Controller. Er doen hardnekkige geruchten de ronde over een 2.0-versie. Er zijn verschillende foto’s opgedoken op de Chinese website Baidu. De controllers worden daar geproduceerd, wat veel mensen doet vermoeden dat de foto’s authentiek zijn. De anonieme bron meldt verder dat de nieuwe versie van de Elite Controller zal beschikken over een USB-C port, Bleutooth support voor Windows 10, nieuwe triggers, meer key travel een een ‘three-profile switch’. Benieuwd naar war de heren hiervan vinden? Check dan nu deze Woensdag Gehaktdag over #MeToo, Cyberpunk 2077 en Pikachu!

Cyberpunk 2077 speelbaar op de E3 2018?

Na het huzarenstukje dat The Witcher 3 heet, zijn nu alle ogen gericht op de volgende grote game van ontwikkelaar CD Projekt Red. Het is inmiddels alweer even geleden dat de nieuwe titel werd aangekondigd, maar sindsdien zijn we weinig wijzer geworden over wat de game ons nou daadwerkelijk gaat bieden. Als we de geruchten moeten geloven, hoeft het niet lang meer te duren voordat we een eerste indruk kunnen krijgen. Bronnen melden namelijk dat Cyberpunk 2077 speelbaar zal zijn op de E3 2018. Kevin kan niet wachten, terwijl ook JJ een bovengemiddelde interesse koestert voor de game. Hierna gaan de heren over op nieuws omtrent de #MeToo-campagne en ontwikkelstudio Quantic Dream.

Wat is jullie mening over de XBOX Elite Controller 2.0? Kunnen jullie ook niet wachten op Cyberpunk 2077? En wat is jullie mening over de problematiek omtrent Quantic Dream? Laat je horen in de comments onder deze Woensdag Gehaktdag over #MeToo, Cyberpunk 2077 en Pikachu!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch