Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Black Friday en Call of Duty: WWII

22/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! De week is weer in tweeën gehakt en dus staat er een nieuwe Woensdag Gehaktdag voor je klaar. Ditmaal zijn Kevin en Koos de studio ingedoken om het laatste nieuws te bespreken. Ook deze week gaat het rumoer omtrent Loot Boxes door. EA heeft met Star Wars: Battlefront 2 een hoop over zich heengekregen en aan die storm is nog allerminst een einde gekomen. Nu heeft het Belgische parlement namelijk de loot boxes in games als Battlefront II namelijk officieel als gokken bestempeld. Uiteraard is hier het laatste woord nog niet over gesproken en doen Koos en Kevin in deze Woensdag Gehaktdag eveneens een duit in het zakje. Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Black Friday en Call of Duty: WWII.

Call of Duty: WWII krijgt ook microtransacties

Naast de ellende rondom EA, is er nog meer wat de gameswereld bezighoudt. Zo is Black Friday aanstaande. Een speciale dag voor de retail, welke sinds een aantal jaar is overgewaaid vanuit Amerika. Kevin en Koos bespreken wat zij zoal op het oog hebben, want op het punt van digitaal shoppen beschikken de heren inmiddels over bergen aan ervaring. Hiernaast gaan ze in op de commotie omtrent microtransacties in Call of Duty: WWII. Hier ontstond afgelopen weekend een hoop commotie over. Vooral de XP-boost die je als speler met echte valuta kan aanschaffen, schoot bij velen in het verkeerde keelgat. EA kent de hoge prijs die betaald moet worden als je besluit microtransacties op nadrukkelijke wijze te verwerken in je game. Koos en Kevin laten zoals gezegd hun licht schijnen over de ontstane situatie.

Wat is jullie mening over de microtransacties in Call of Duty: WWII? Kan je ermee leven of walg je van de implementatie? En ben je blij met de maartegelen die EA heeft genomen met betrekking tot Star Wars: Battlefront II? Laat je horen in de comments onder deze Woensdag Gehaktdag over Black Friday en Call of Duty: WWII!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch