Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over EA, Microsoft, Nintendo en de E3

23/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals we bij Filmkings een vast duo hebben, is deze er ondertussen ook bij Woensdag Gehaktdag gekomen. Want JJ en Kevin zitten weer samen klaar om met jullie alle stellingen door te nemen. En omdat de E3 om de hoek is, zijn we steeds meer met het grote game evenement bezig. Nintendo heeft tot zover nog weinig bekend gemaakt over hun line-up, naast Super Smash Bros. en alleen met deze titel kunnen ze natuurlijk niet op de beurs gaan staan. Ook is er van Microsoft nog niet veel bekend, behalve dan het afhuren van een mega ruimte naast de E3. Hebben ze zoveel in petto voor ons? Of gaat het allemaal wel meevallen? Over al deze vragen heeft JJ weer wat interessante stellingen gemaakt. Je checkt het in Woensdag Gehaktdag over EA, Microsoft, Nintendo en de E3!

100 miljoen plannen worden bekend op de E3

Gisteren is er bekend gemaakt door Epic Games, dat bekend staat om zijn welbekende game Fortnite, dat er 100 miljoen dollar beschikbaar wordt gesteld voor esports. Nu is dit natuurlijk goed nieuws voor alle professionele Fortnite spelers, maar er zit een nadeel aan, denkt JJ. De stelling luidt dan ook: “De uitspraak van de 100 miljoen prijzenpot is vooral stoerdoenerij en doet esports geen goed”. Jullie gaven je mening in de chat en poll, maar nu willen we het ook graag van jullie weten in de comments!

Gaat EA een comeback maken?

Na het hele microtransactie debakel, probeert EA langzamerhand weer de nodige zieltjes terug te winnen door verschillende updates te lanceren en alles weer een beetje goed te maken. En dat alles om hun aankomende games niet de grond in te boren, voordat hij uitgekomen is. Anthem en Battlefield V zijn namelijk grote titels waar ze geld mee moeten verdienen. Nu is dus de vraag: zal EA weer wat van het negatieve imago kunnen wegpoetsen tijdens de komende E3? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch