Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Overwatch, singleplayer en Omen

18/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we dan! Live vanuit de Omen Battlezone pop-up store in Utrecht. Vanwegen alle drukte, waren we iets verlaat met de stream. Dat maakt natuurlijk niet uit voor deze keer, want we hebben wel een super toffe plek voor jullie gecreerd. Deze Woensdag Gehaktdag is de eerste stream vanuit de pop-up store en JJ wilde daar mooi gebruik van maken in de stellingen. Dus trok hij Sjaak, aan zijn shirt, voor de camera om het gezellig te hebben over vanalles dat met diverse multiplayer te maken heeft. Je gaat het allemaal zien in Woensdag Gehakt dag over Overwatch, singleplayer en Omen!

Kom naar Omen Battlezone!

Vandaag is hij dan officeel geopend. De Omen Battlezone pop-up store in Utrecht. Vanaf nu tot zondag kan je elke dag langs komen om iedereen er van langs te geven in Overwatch, PUBG, Forntite, Hearthstone en CS:GO! Er zullen comptities gehouden worden, waarbij je mooie prijzen kan winnen. Maar uiteraarda kan je ook langskomen om een beetje lol te trappen. En dan moeten we de donderdag avond niet vergeten. Dit is de Gamekings avond, waarbij je met en tegen de Gamekings crew kan komen spelen. Dus mocht je iemand van ons billenkoek willen geven, dan is dit je kans. Oja en Skate is jarig, dus die zou je ook nog even kunnen feliciteren. We hopen je snel te zien in Utrecht!

Gaat singleplayer verdwijnen bij Cod en Battlefield?

Zoals jullie al in een eerder item hebben kunnen zien, gaan er geruchten dat er geen singlepalyer in Black Ops 4 gaat zitten. JJ heeft in dit item genoeg te vertellen over dit onderwerp, maar we zijn ook benieuwd wat jullie hier van vinden. Daar hebben we jullie de stelling neergelegd en gaven jullie een duidelijk antwoord. Niet live kunnen mee stemmen? Dan horen wij graag je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch