Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Call of Duty: WWII en Arjan Brussee

13/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week moet weer in tweeën! Zodoende hebben JJ en Jelle de spreekwoordelijke hamer erbij gepakt en is het duo de studio ingedoken voor een nieuwe editie van Woensdag Gehaktdag. Vandaag staat voor veel mensen in het teken van Star Wars Episode VIII: The Last Jedi. Koos heeft bijvoorbeeld zijn slag al geslagen en is woensdagochtend de film gaan checken. JJ en Jelle hebben een stuk minder met de franchise. Zij hebben er dan ook geen probleem mee om op deze gure maandag de studio in te duiken voor een nieuwe Woensdag Gehaktdag. Ben je benieuwd naar het nieuws wat de heren bij elkaar gesprokkeld hebben? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Call of Duty: WWII en Arjan Brussee!

Call of Duty: WWII een succesverhaal

JJ en Jelle starten met nieuws over Call of Duty: WWII. De game verkoopt naar behoren en staat in de UK zelfs te boek als de langste nr.1 sinds 2015. JJ en Jelle verbazen zich niet over het goede financiële resultaat van de game. Hierna gaat het Gamekings-duo in op de klaagzang rondom Death Stranding. Europeanen lijken de abstracte Japanse beelden die de lange trailers rijk zijn moeilijk te kunnen vatten. De release van Death Stranding laat nog een tijdje op zich wachten, maar gamers zijn toe aan minder vaagheid en meer gameplay. Hiernaast hebben de heren nieuws over Arjan Brusee. De Nederlandse game-ontwikkelaar die de afgelopen maanden aan LawBreakers werkte, zoekt zijn heil ergens anders. Zodoende is het nog maar de vraag of studio Boss Key Productions blijft bestaan. Verder hebben de heren nieuws over de aangekondigde The Witcher-serie op Netflix.

Wat is jullie mening over Death Stranding? Hebben jullie nog steeds vertrouwen in de game? Word je ook zo moe van de voorgaande trailers? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over Call of Duty: WWII en Arjan Brussee!

Wat willen jullie de aankomende periode zien op Gamekings.tv? Breng hier je stem uit!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch