Menu Premium
Loading...

WK Fortnite: Miljoenen aan prijzengeld en een jonge winnaar

29/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Viva Hollandia! De Nederlander Dave Jong van 21 jaar oud is tweede geworden op het WK Fortnite. Jong speelde samen met de 15-jarige Brit Jaden Ashman en eindigde achter de Noorse Emil Bergquist Pedersen en de Oostenrijkse Thomas Arnould. Een knappe prestatie op een indrukwekkend toernooi? Er was dan wel geen WK voetbal dit jaar maar wel een WK Fortnite! Zien we hier dan de grootse toekomst van E-Sports? De mainstream media mag er dan nog wat minder vanaf weten, bij Gamekings krijg je natuurlijk de lekkerste analyse van dit E-Sports evenement!

Flinke prijzen en een goed toernooi?

De meest populaire game van de afgelopen jaren, maar dat betekent natuurlijk nog geen goed toernooi. Wat vonden wij van het WK Fortnite? Wat maakte het toernooi goed en wat waren punten om nog te verbeteren in de toekomst? De prijzenpot bestond in ieder geval uit een slordige 30 miljoen euro. De deelnemers hadden dus voldoende om voor te spelen en het niveau lag dan ook behoorlijk hoog. Tijd om te bouwen, te schieten en te dansen(?).

Fortnite leeft nog?

We hebben het er wel eens over, hoe populair is Fortnite nog? Dit toernooi heeft echter wel bewezen dat de game nog steeds hartstikke groot is. Love it or hate it. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het gigantische geld dat er in omloop is op dit WK Fortnite bijvoorbeeld. Wat vind jij van deze prijzen? Overdreven of terecht? Voetballers verdienen natuurlijk nog veel meer geld. E-Sports lijkt met dit toernooi groter dan ooit te zijn geworden en ook krijgt het WK Fortnite mede dankzij de prijzenpot veel aandacht van alle media.

Heb jij het WK Fortnite gevolgd? En wat vond je ervan? Speel je nog Fortnite? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch