Menu Premium
Loading...

WipeOut Omega Collection Review

03/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast titels als Gran Turismo, Uncharted en God of War is er nog een titel die altijd op de playstation te vinden is, namelijk Wipeout. In deze razendsnelle sci-fi racegame scheur je door steden van de toekomst. En nu is er een collectie van de laatste twee Wipeout games genaamd: Wipeout Omega Collection. Of David en JJ een whiplash aan deze game hebben overgehouden zie je in deze Premium: Wipeout Omega Collection Review.

Bloedsnelle racegame

De eerste Wipeout-game kwam uit in 1995 voor MS-DOS en de Playstation, dus de serie gaat al een behoorlijke tijd mee. Deze collection bevat twee games en een expansion pack uit de serie, namelijk Wipeout HD, het bijbehorende uitbreidingspakket Wipeout Fury en Wipeout 2048. Het werd wel weer eens tijd voor een ‘nieuwe’ bloedsnelle racegame op de PlayStation 4, aangezien Wipeout HD uit 2008 komt, Fury in 2009 uitkwam en Wipeout 2048 zag het levenslicht in 2012. Nu is er in de tussentijd natuurlijk ook de game Thumper uitgekomen die wel wat weg heeft van Wipeout, en David trekt dan ook snel die vergelijking.

Negen gamemodes

In de game bestuur je anti-zwaartekracht schepen die het bezit zijn van verschillende race-corporaties (die in het spel “teams” genoemd worden). Elk schip heeft verschillende eigenschappen in snelheid, handling, thrust en shield strength. En dat schild heb je nodig omdat je tijdens de race raketten kunt verzamelen die je vervolgens op je tegenstanders af moet schieten, wat zij dus ook bij jou kunnen doen. Verder zijn er negen gamemodes speelbaar: Zone, Tournament, Speed lap, Time Trial en Single Race van Wipeout HD. Zone Battle, Eliminator en Detonator van Fury, en de Career mode van Wipeout 2048. Er zou dus genoeg te doen moeten zijn, maar of het ook leuk is hoor je hier in deze Premium: Wipeout Omega Collection Review.

Ga jij deze collection halen? Vertel het ons in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch