Menu Premium
Loading...

Win de Collector’s Edition van Kingdom Come Deliverance

17/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week hadden we een epische prijsvraag op de site waarin we de Monster Hunter World PS4 Pro weg gaven. En dat hebben we geweten. Meer dan 2000 kijkers stuurden een mail naar ons toe en kitten de complete mailbox dicht. Zakelijke mails vinden, laat staan beantwoorden was opeens een paar dagen schier onmogelijk geworden. Tot op de dag van vandaag zijn er zelfs nog steeds mensen die ons een mail sturen. Tegen die gasten zeggen we: ‘hoeft niet meer, de prijs is vergeven.’ Maarrrr, je kunt wel aan een nieuwe dikke prijsvraag meedoen!

We geven namelijk de Collector’s Edition van Kingdom Come: Deliverance weg voor de PlayStation 4. Een fijne prijs als we dat mogen zeggen. Wat bevat deze Collector’s Edition? Allereerst de game Kingdom Come: Deliverance natuurlijk (wel zo fijn). Daarnaast een hardcover art book, de officiële game soundtrack CD, een kaart van katoen van het gebied waarin je de game speelt en een Polyresin figurine van Henry (15 centimeter groot).

Gamekings is in een gulle bui

Maar daar houdt het niet bij op. Je krijgt ook nog eens de Treasures of the Past DLC. Die bevat een mythisch harnas van de Warhorse-stam, waarvan men zegt dat de originele drager ervan alle draken uit het koninkrijk Bohemia heeft verjaagd. En je kunt de schatkaarten van de door koning Sigismund van Hongarije verbannen edellieden ontdekken. Die leiden naar de verborgen schatten van patriotten, bandieten en intriganten. En die zijn erg aantrekkelijk om te vinden.

Meedoen? Dat kan door via de onderstaande Instagram post een hele simpele vraag te beantwoorden, namelijk: wie is de developer van Kingdom Come: Deliverance. Dat weet dus iedereen en zo niet, dan gok je op een van de vier mogelijkheden. Een kind kan dus de was doen. Helemaal als dat kind een PC bezit en dus kan Googlen!

Win de Collector’s Edition van #KingdomComeDeliverance! Wat moet je daarvoor doen om kans te maken? Laat hieronder even weten wie de developer van de game is en je doet automatisch mee! ?

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch