Menu Premium
Loading...

Wild Hearts Preview: ‘Kan dit de strijd aan met de echte Monster Hunter?’

14/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een aantal weken terug een verrassend bericht. EA dat een samenwerking aangaat met KOEI inzake een Monster Hunter-achtige spel. De trailer die kort op deze aankondiging volgde viel over het algemeen in goede aarde. iets wat best speciaal is voor EA. Inmiddels hebben we met het spel mogen spelen. Althans, Skate mocht dat. Hij ging een weekendje monsters jagen en in deze video vertelt hij over zijn ervaringen. Is dit een game die op zijn wish list gaat of kon het zijn interesse niet opwekken? Je ziet en hoor de antwoorden in de Wild Hearts preview.

Wild Hearts preview: een weekend lang monsters jagen

Wild Hearts heeft als releasedatum 17 februari 2023 en komt uit op de pc en next-gen consoles. Feitelijk is dat dus best snel voor een titel die pas kort geleden werd aangekondigd. De game wordt gemaakt door¬†Studio Omega Force (bekend van onder andere de Dynasty Warriors-reeks) en het moet een echte ‘hunt-game worden.¬†Wild Hearts speelt zich af in een fantasievolle van het feodale Japan. Je bent een jager die op mysterieuze creatures, genaamd Kemono, jaagt. Beesten die deels bestaan uit fauna en deels uit flora. je ziet namelijk nogal wat planten en bloemen op de wezens groeien. Goed nieuws voor de fans is dat crossplay wordt ondersteund voor de co-op tot en met drie spelers. En dat is wat velen willen, met elkaar jagen.

Heeft Skate een beetje lekker gejaagd?

Hoe verging Skate het jagen? Deed ie alles in zijn eentje of kon hij zich tijdens zijn speelsessies aansluiten bij andere journalisten? Heeft het spel een andere look & feel dan Monster Hunter, misschien wel een aantal toffe innovaties? En, last but not least, kan de game wedijveren met de koning binnen dit genre, Monster Hunter? De antwoorden krijg je in deze Wild Hearts preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch