Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

WILD HEARTS Premium Review: ‘Net zo leuk als Monster Hunter?’

16/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

WILD HEARTS is een game die je bij EA niet zo snel zal verwachten. Deze variant op het illustere en populaire monster hunter-genre zie je eerder uitgegeven worden door publishers als Square Enix of Capom. Het is typisch Japans. Maar EA is de laatste tijd zichzelf niet helemaal en dat bedoelen we goed. Met titels als Dead Space Remake en Star Wars Jedi: Survivor en nu dus WILD HEARTS biedt de gigant gamers eindelijk ouderwetse singleplayer avonturen. Titels zonder die vervelende microtransactions bullshit erin. Ouderwetse games dus. En daar houden we van. Maar houden we ook van WILD HEARTS ? Het eindproduct van de samenwerking die EA is aangegaan met KOEI Entertainment. Eentje die ons monsters laat jagen. Het antwoord krijg je in de WILD HEARTS review.

WILD HEARTS biedt een twist op het monster hunter genre 

We citeren even de PR-fabriek van EA: “WILD HEARTS is een unieke twist op het jaag-genre, waarin je door nieuwe technologieën het op kunt nemen tegen angstaanjagende beesten die zijn doordrenkt met de kracht van de natuur. Ga in je eentje de strijd aan tegen deze wezens of jaag samen met vrienden in naadloze coöp.” Deze tekst komt ten eerste over alsof ze de vertaal-optie van Google hebben aangezet. En ten tweede alsof Monster Hunter fans zich op iets kunnen verheugen wat mogelijk tof kan gaan uitpakken. Of dat ook zo is, dat hoor je van Jasper en Skate.

Wijst deze review uit of we hier opnieuw een vette game te pakken hebben?

Wat vonden Jasper en Skater van de game? Ze lopen beiden niet weg voor een hard potje monster te grazen nemen. En de studio achter het spel, Omega Force, heeft een prima naam dankzij hun Dynasty Warriors-serie. Eveneens een franchise die ze tof vinden. De heren hebben een kleine week met het spel kunnen stoeien. In de WILD HEARTS review delen ze hun ervaringen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch