Menu Premium
Loading...

Wii U Transfer Tutorial

06/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nino en Dennis hebben je al twee dagen lang geholpen met problemen bij de Wii U. Vandaag gaan ze voor de laatste keer een Wii U tutorial geven om jou te helpen met problemen die je tegenkwam of nog tegen kunt komen. Nu je Wii U online kan en je weet hoe de Wii U dashboard in elkaar steekt, is het tijd om te beginnen met gamen. Maar wat nou als je verder wil met die savegame op je “oude” Wii? Daar is een tool voor en hoe die werkt, zie je in de Wii U transfer tutorial.

Je kent het probleem. Na al die uren zwoegend achter je console het verhaal te doorlopen, komt er een nieuwe console uit en gebruik je de oudere console niet meer. Dat betekent niet dat jij die wrede game nooit meer speelt. Helaas staat je oude vertrouwde console alleen niet meer aangesloten, omdat je zo ruimte wou maken voor die nieuwere versie. Niemand heeft zin om alles uit de kast te halen en alles opnieuw aan te sluiten om die ene keer de game te spelen. Daarom komt Nintendo met de Transfer Tool om data, games en savegames over te zetten van je Wii naar je Wii U. Helaas is dit niet altijd even duidelijk en daarom zijn hier de helden in nood!

Ze laten je stap voor stap zien hoe het moet en geven de nodige uitleg er omheen. Daarnaast kun je uitkijken naar de Pikmins die al je data eigenhandig over zetten van je Wii naar het ruimteschip, en van het ruimteschip in je Wii U.

Heb je plannen om je data over te zetten van de Wii naar de Wii U of ben je gewoon nieuwsgierig wat al die maffe kleine Pikmins gaan doen, terwijl ze jouw data ontvoeren voor een ruimtereis door de kosmos? Dan moet je deze Wii U transfer tutorial zien!Wii U Transfer TutorialWii U Transfer Tutorial Wii U Transfer TutorialWii U Transfer TutorialWii U Transfer Tutorial

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch