Menu Premium
Loading...

Wii U en Black Ops 2 op Firstlook 2012

14/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft nog maar eens wat nieuwtjes voor je klaar gelegd over Firstlook 2012 en dit keer is er een wel heel grote aankondiging. Dennis is daarom ook even aangeschoven voor dit item met Wii U en Black Ops 2 op Firstlook 2012.

Donderdagavond 12 september is er een releasedatum bekend gemaakt van een nieuwe console, uhum Wii U uhum, en het heeft iets te maken met Firstlook. JJ heeft namelijk een epische en sensationele primeur voor je, er is voor het eerst op Firstlook een nieuwe console speelbaar! Hij was niet speelbaar voor publiek op de Gamescom, niet op de E3 maar op Firstlook wel! Het is nog niet bekend wat er speelbaar is, dus beter houd je de site goed in de gaten komende week.

Dit is natuurlijk niet het enige wat JJ voor je heeft, want er wordt ook flink uitgepakt met Call Of Duty: Black Ops 2. Er zijn namelijk niet één, niet twee, maar vierentwintig Xboxen beschikbaar waarmee je tegen elkaar kan knallen. Je hoort het goed, online tegen elkaar kogels sprayen. Call Of Duty is ook nog aanwezig met Modern Warfare 3, want er zullen nog toernooitjes gaan plaatsvinden met hele chille prijzen.

Er is ook tijd voor hardware en wel in de vorm van de nieuwe G600 muis van Logitech. Dit is een echte MMO-muis en dat willen ze je laten weten ook. Als jij denkt te weten hoe je de driehonderd knoppen van de G600 het best kan instellen voor de soepelste MMO-ervaring, dan win je misschien wel een compleet opgepimpte game set-up.

Capcom is ook aanwezig en komt met maar liefst vijf niewe games naar Firstlook. Welke dat zijn? Ja, druk dan op die playknop. Hier kom je het niet te weten. Maar dat het een wrede line-up is, dat staat buiten kijf. Je gaat gewoon tijd tekort komen.

Ga daarnaast ook maar vast je Mario Kart skills oefenen, want er is een groot Mario Kart 7 toernooi op de Nintendo stand en de hoofdprijs is een – tatatataaa! – Wii U. Je kunt je nog steeds inschrijven op www.firstlookevent.nl en misschien heb je dan wel als eerst in Nederland een Wii U aan je tv hangen. Kortom veel sensatie op de Firstlook beurs en Dennis en JJ vertellen je er alles over.

Wii U en Black Ops 2 op Firstlook 2012

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch