Menu Premium
Loading...

Wii U Dashboard Tutorial

05/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Nino en Dennis jou gisteren als een echte techsupportcrew hielpen met het online krijgen van jouw nieuwe Wii U, staan ze vandaag klaar voor meer tips, tricks en guidelines met een gezonde dosis humor. Wist jij bijvoorbeeld dat de Wii U GamePad ook een universele afstandsbediening is? Check deze uitgebreide Wii U Dashboard Tutorial, waarin Nino en Dennis jou letterlijk elke centimeter van Nintendo haar nieuwste console laten zien.

Een nieuwe console betekent ook een nieuwe interface. Met die nieuwe layout komen traditiegetrouw nieuwe menu’s, features en helaas meestal ook een paar bugs. Met Nintendo haar Wii U is dat niet anders, behalve dan het feit dat deze console niet één nieuwe interface heeft. De bijbehorende Wii U GamePad is namelijk als uitbreiding van het scherm te zien, maar daarnaast ook los te gebruiken als jouw vriendinnetje de TV naar een ander kanaal zapt. Speciaal om je wegwijs te maken in de ‘Wiiverse’, komen Nintendofan Dennis en technicus Nino met een Wii U Dashboard Tutorial.

In deze tutorial behandelen ze natuurlijk de menu’s waarvan je verwacht dat ze er zijn. Zo checken ze naar de chatfuncties waarna pijnlijk duidelijk wordt hoe weinig virtuele vrienden ze eigenlijk hebben, lopen ze rond in het Miiverse en gaan ze op internet met de browser. Daarnaast bekijken ze ook andere dingen: wist jij bijvoorbeeld dat er een schrikbarend groot verschil zit in de app voor YouTube en de browserversie op deze nieuwe console? Ook leren ze jou hoe je twee YouTube video’s tegelijk kunt kijken, dat je walkthroughs op jouw GamePad kunt toveren tijdens het spelen van een game en vermaakt Dennis jou met een enthousiast dansje. Kortom: ben jij de trotse bezitter van een nieuwe Wii U en wil je een tour, of zit je met een specifiek probleem en kom je er maar niet uit? Deze Wii U Dashboard Tutorial komt met alle antwoorden.Wii U Dashboard Tutorial

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch